To je to što me zanima!

Leko opleo po sucu Pajaču: 'To što on radi je strašno. Mislio sam kako on zna ovaj posao...'

Jerko Leko opleo je po sucu Igoru Pajaču koji je prošli tjedan sudio vječni derbi između Dinama i Hajduka. Kako Pajač nije delegiran za šesto kolo HNL-a, u petak je sudio na utakmici druge lige
Vidi originalni članak

Sudačka analiza HNS-a objavila je ovog tjedna u analizi suđenja šestog kola HNL-a kako je Igor Pajač neopravdano pokazao drugi žuti Ismaelu Diallu u derbiju između Dinama i Hajduka u kojem su "bijeli" slavili 1-0. Nekoliko dana nakon vječnog derbija, Pajač je vodio utakmicu druge lige između Jaruna i Rudeša u kojem su gosti slavili 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Trener Jaruna, proslavljeni hrvatski nogometaš Jerko Leko (44), nije bio zadovoljan Pajačevim suđenjem. Štoviše, javno je opleo po prvoligaškom sucu koji ovog vikenda nije delegiran u HNL-u.

- Gotovo nikad nisam spomenuo suđenje, ali sad moram - započeo je Leko, pa prelomio...

- Do sada sam mislio da je Pajač sudac koji zna posao, nakon ovoga sam definitivno promijenio mišljenje. Strašno što je radio, izmislio im je penal, svaki sitni faul je sudio za njih, a onda u 90. minuti nije sudio penal za nas. Ne sumnjam da bi svirao taj penal da je bilo na drugoj strani.

NEVJEROJATAN POTEZ VIDEO Kakav majstor! Rudeš izgubio na Kantridi nakon čudesnog gola sa 60 metara...

Karlo Abramović doveo je Lekinu momčad u vodstvo u sedmoj minuti, a Josip Tadić je u 34. zabio autogol. Tri boda bivšem prvoligašu donio je Riad Mašala.

- Dečkima iz Rudeša ništa ne zamjeram, borili su se pošteno za sebe, ali jednostavno je bilo puno odluka na njihovu stranu - zaključio je Leko.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tommy530 21.09.2024.

    Pajač jos od one kup tekme Rijeke i Osijeka di je imao kardinalne odluke uz pomoć vara jos, od najperspektivnijeg mladog suca dode do statusa da nije ni za drugu ligu, uz nikad bolju tehnologiju i taj var koji bi greske sudaca trebao svesti na minimum, jedino sta je donio da ubije čar nogometa i uz svu tu tehnologiju iz kola u kolko sve losije i losije sudenje

  • imaš alfa,beta,gama... 20.09.2024.

    Nemoguće,pa kako to??

Komentiraj...
Vidi sve komentare