To je to što me zanima!

Leko može odahnuti: Livaja će stisnuti zube i igrati u Šibeniku

Najbolji igrač i strijelac Hajduka Marko Livaja odradio je jučer lakši trening i želi pomoći momčadi danas na Šubićevcu. I dalje ga boli, ali stisnut će zube i zaigrati...
Vidi originalni članak

Ako do večeras, do utakmice sa Šibenikom, koja se igra od 19.10 sati, ne bude novih nepredviđenih okolnosti, Marko Livaja bi trebao istrčati na Šubićevac i pomoći momčadi u pokušaju da osvoji nova tri boda.

Livaja je nakon tjedan dana pauze jučer odradio lakši trening s momčadi, bol više nije toliko jaka kakva je bila u nedjelju,  kada mu je otežavala čak i hodanje, i najbolji igrač Hajduka će stisnuti zube i pomoći svojoj momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IKONA HAJDUKA Marko Livaja najbolji sportaš Dalmacije: Nadam se da ćemo ovdje konačno donijeti titulu

- Možete misliti kakva je to bila bol kad je Livaja morao iz igre. Marko je igrač koji živi za nogomet i utakmice, pogotovo za reprezentaciju, ima jako tijelo i mi se nadamo da se može oporaviti i biti s nama. Do sada nije trenirao, vidjet ćemo kako će biti danas - kazao je jučer, tijekom najavne press konferencije trener Hajduka Ivan Leko i dodao:

- Marko je jako važan za nas, ne samo kao igrač, nego i više od toga, kao vođa. Imamo dosta problema s ozljedama, nema Emira Sahitija koji je trebao biti jedan od ključnih igrača ovoga proljeća, nema ni Dominika Prpića, Anthony Kalika, već duže vrijeme nema ni Josipa Eleza i Lovre Kalinića, a izostaje i Lukas Grgić zbog kartona.

UPITAN ZA DERBI Hajduk je bez Livaje pobijedio samo Tehničar iz Cvetkovca, a u ligi nije nikoga iz četiri pokušaja

Poznavajući Livaju i njegovu želju, on bi igrao i ozlijeđen, kao i mnogo puta do sada. I ako doista bude u konkurenciji od prve minute, neće se puno mijenjati ni postava koja je slavila protiv Slaven Belupa i u Osijeku.

Na golu bi tako trebao biti Lučić, zadnja linija u sastavu Mikanović, Ferro, Vušković i Melnjak, u vezni red bi umjesto Grgića, koji odrađuje suspenziju zbog kartona, trebao ući Fossati, uz njega  Krovinović i Pukštas, a prema naprijed bi trebali prijetiti Benrahou, Mlakar i Livaja, s tim da je moguće da Leko u napad uvrsti i Nikolu Kalinića.

PROBLEMI U KADRU Dvojica 'vatrenih' ne putuju u Tursku i ostaju u Hrvatskoj

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Bomba-rder 01.04.2023.

    Sta ste obrisali komentar??????? Sta sam krivo naposao ????? Ponavliam Livaja je odglumio ozljedu a na utakmici je pretrcao 200-300 m, nije mu to HNL da mu se svaki krivi povled svira. Uz sve da je neki igrac ne bi dosao sa 28 g u Hajduk

  • poŠČenjak 01.04.2023.

    Ako mu se ne igra u repki nek se izjasni a ne da glumi majmuna ko i kalinić!

  • 01.04.2023.

    nista tekma nista repka....bravo Markane... Hajduk iznad svih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare