To je to što me zanima!

Legendarni hrvatski vaterpolist vraća se u bazen nakon godinu dana pauze. Iznenadio klubom

Dobud igra na poziciji centra i jedan je od najvećih vaterpolista u hrvatskoj povijesti. U svojoj je karijeri osvojio olimpijsko zlato u Londonu i europsko zlato u Zagrebu 2010. godine, a imao je i zabranu igranja zbog dopinga
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski vaterpolist Nikša Dobud (39) ponovno će staviti vaterpolsku kapicu na glavu nakon godinu dana pauze. Dubrovčanin se pridružuje korčulanskom KPK-u, jedinom otočkom hrvatskom prvoligašu. 

Dobub igra na poziciji centra i jedan je od najvećih vaterpolista u hrvatskoj povijesti. U svojoj je karijeri osvojio olimpijsko zlato u Londonu i europsko zlato u Zagrebu 2010. godine. Od 2021. do 2023. igrao je za Jadran, a s njime u sastavu splitski je klub osvojio svoj prvi naslov hrvatskog prvaka.

Prije godinu dana Dobub je uzeo pauzu od vaterpola, a sad je spreman na nove izazove u bazenu. Njegov novi klub KPK postoji već skoro 100 godina, a 1979. je osvojio Kup pobjednika kupova. 

Podsjetimo, Dobub je od 2015. do 2019. bio suspendiran zbog korištenja dopinga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TRG BANA J 14 9 U 15H VIDIMO SE 02.09.2024.

    OPASKA ZA ADMINA ako ti je netko dao poso da pazis na red to jest da budes adminiatrator onda radi svoj poso posteno za tih 974e kaj radis a nemoj brisati kada netko od nas NAPISE istinito o hajduku letvi,hdz,plenkiju,aci ili o hrbima nemoj mjesati poso i privatno ti ako si fan ovih navdnih nemoj to iskazivati javno BUDI PROFIC a NPR kada netko napise nesto lose O dinamu,rijeci,osijeki,hrvatkoj,sdp,nekom drugom policaru van HDZ nema veze ITD TE NEDNE SE SMIJE VRIJEDATI A TVOJE SE NESMIJE ZATO TI KAZEM radi svoj poso za koji si placen 974e radi posteno i nemoj nam brisati nickove niti komntare to ti je prijateljki savjet BUDI COVJEK

Komentiraj...
Vidi sve komentare