To je to što me zanima!

Legendarni Dado Pršo prihvatio poziv posrnulog velikana. Prvi put se bavi trenerskim poslom

Pršo vrlo dobro poznaje francuski nogomet. Nakon što je stasao u Pazinki, prešao je u Rouen i Stade Raphaelois, a zatim u Monaco, za koji je zabio je 45 golova u 146 utakmica
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski nogometaš Dado Pršo (49) odlučio je zaplivatu u trenerskim vodama. Proslavljeni napadač pridružio se stručnom stožeru Brune Irlesa, novog trenera Bordeauxa, slavnog francuskog velikana koji je ljetos bankrotirao i pritom pao u četvrti razred francuskog nogometa.

Pršo vrlo dobro poznaje francuski nogomet. Nakon što je stasao u Pazinki, prešao je u Rouen i Stade Raphaelois, a zatim je prešao u Monaco. Zabio je 45 golova u 146 nastupa za klub iz kneževine, a zauvijek će se pamtiti četiri gola koje je zabio Deportivu u Ligi prvaka 2003. godine.

Igrao je i finale Lige prvaka s Monakom 2003. godine, ali je Porto podigao pehar osvajača Lige prvaka. Zatim je otišao u Rangerse i za škotski klub odigrao 119 utakmica (36 golova i 16 asistencija). 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • rio-os 03.09.2024.

    jedini igrac ikada koji je tada posrnulu reprezentaciju vratio medju velike ekipe i na velika natjecanja , ucit djecu o prši i njegovom utjecaju na ekipu ,nemoguce kolika volja i zelja za nogometom..pogledajte gol francuskoj na ep i izraz lica i odlazak pred navijače. to je nogomet to je hrvatska .

  • chelseaMG 03.09.2024.

    Dvi su Amerike jedan je Dado Pršo

  • Jabuka 13 03.09.2024.

    Dado zvani Vukašin tako su ga zvali u zadru,sin Rade i Nade..

Komentiraj...
Vidi sve komentare