To je to što me zanima!

Legendarni igrač Osijeka Bakir Beširević prolazi kroz teške trenutke: Počeo je gubiti vid

Nažalost naš dragi i legendarni Bakir Beširević ima nešto teže životne trenutke. Počeo je poprilično gubiti vid te je podvrgnut operaciji očiju, napisali su iz Bijelo-plave birtije
Vidi originalni članak

Devet je godina nosio dres Hajduka i ušao u srca mnogih navijača, a Bakir Beširević (58) postao je ikona HNL-a s 10 godina u elitnom rangu hrvatskog nogometa jer je još nosio dres Pazinke. Nažalost, Bakir trenutačno proživljava teške životne trenutke.

Kako piše Bijelo-plava birtija, stranica koja prati NK Osijek, čovjek koji ima 267 utakmica u dresu Osijeka uz 47 golova te je po broju nastupa odmah iza Mile Škorića (33), bori se s velikim problemom.

-  Nažalost naš dragi i legendarni Bakir Beširević ima nešto teže životne trenutke. Počeo je poprilično gubiti vid te je podvrgnut operaciji očiju nakon koje je na konstantnim terapijama u Sarajevu.. Ovim putem našem legendarnom igraču i vjernom pratitelju ove stranice želimo što brži oporavak! Baka, vidimo se što prije na našoj Opus Areni! Osijek je uz tebe - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Žaljura 15.08.2024.

    Drzi se mozes ti to ❤️

  • bezobrvenajeziku 15.08.2024.

    Igrao protiv njega, odličan igrač....brz oporavak želim...

  • mileskoric 15.08.2024.

    Sretno bakire! Mile vrijeme je!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare