To je to što me zanima!

Legenda Bayerna otpratila ženu s Instagrama. Ona je ekspresno izbrisala sve zajedničke fotke...

Thomas i Lisa Müller upoznali su se kada su imali 17 godina, a ove godine trebali su obilježiti 15. godišnjicu braka. No od toga neće biti ništa jer, kako navode njemački mediji, njihov brak je pred raspadom
Vidi originalni članak

Igrač Bayerna i bivši njemački reprezentativac Thomas Müller na Instagramu je prestao pratiti svoju suprugu Lisu, s kojom je u braku 14 godina. Taj potez dodatno je potaknuo glasine o njihovom mogućem razvodu, koje su se prvi put pojavile kada je Lisa u svibnju uklonila sve zajedničke fotografije s Thomasom i prestala ga pratiti na društvenim mrežama.

Mjesec dana kasnije, Lisa je ipak prisustvovala Europskom prvenstvu kako bi podržala Müllera tijekom utakmice Njemačke protiv Danske. Ipak, par se nije pojavio zajedno na tradicionalnom okupljanju igrača Bayerna i njihovih obitelji za vrijeme Oktoberfesta. Müller je bio jedan od rijetkih igrača koji nije bio u društvu svoje supruge, pa je večer proveo sjedeći uz Joshuu Kimmicha i njegovu suprugu.

Zbog toga je njemački RTL kontaktirao Lisu Müller za komentar.

- Nisam njegov privjesak niti torba za nošenje - izjavila je.

Thomas i Lisa upoznali su se kada su imali 17 godina. Ubrzo su se vjenčali, a ove godine trebali su obilježiti 15. godišnjicu braka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • šb-dn 23.10.2024.

    Do čega je svijet došao, odmah je razvod ako se više ne prate na Instagramu. Gasite te glupe mreže, idite u birtiju se napiti ili uz kakvo jezero hodati.

  • DeGogi_Legenda 23.10.2024.

    228k pratitelja na instaču. bez njega 228.

  • kakdjfojr 23.10.2024.

    Poslije brodoloma dinamića, više joj nije ni muž zanimljiv, #9:2

Komentiraj...
Vidi sve komentare