To je to što me zanima!

LeBron bez koša u 4. četvrtini: Golden State izjednačio seriju

Treći put u karijeri LeBron James nije zabio koš u zadnjoj četvrtini četvrte utakmice finala NBA lige, pa se Cavaliersi nisu mogli suprotstaviti Golden Stateu. Sad je 2-2
Vidi originalni članak

Cleveland je imao prednost domaćeg terena, startnu seriju 7-0 i priliku da s 3-1 u seriji finala dođe nadomak NBA-prstena. No nije išlo.

LeBron je zakazao u posljednjoj četvrtini u koju su Warriorsi ušli s vodstvom 76-70. Nije James zabio nijedan koš , a Golden State je s 27-12 došao do pobjede 103-82 u Quicken Loans Areni i izjednačio seriju finala doigravanja NBA lige na 2-2.

Kod Warriorsa je standardno dobar bio Stephen Curry s 22 poena, a pridodao mu se i Andre Igoudala sjajnom igrom u prvom poluvremenu, nakon kojeg je Golden State vodio 54-42. LeBron je na kraju ostao na ispodprosječnih 20 poena.

- James i ja protivnici smo cijelo desetljeće. Imali smo stvarno dobrih duela. On je najbolji igrač na svijetu, s razlogom. Ima puno talenta i jako je blagoslovljen - rekao je Igoudala nakon utakmice, kao da je pokušao opravdati činjenicu što je James treći put u četvrtoj finalnoj utakmici ostao bez poena u zadnjoj četvrtini (2011., 2014.).

- Ušli smo u utakmicu s mentalitetom kako moramo dobiti ovu utakmicu - kazao je Curry.

Najbolji kod Cavaliersa, koji u sljedećoj utakmici finala u nedjelju gostuju u Oaklandu, bio je Timofej Mozgov s 28 poena.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • LebronPetrovic 13.06.2015.

    Pustio LeBron tekmu da se malo odmori ! Iduću u Kaliforniji dobivaju Cavsi ! Pa šta će nam Varejao kad Mozgov rastura !

  • wwww 12.06.2015.

    Stev Kerr vidio da je vrag odnio šalu i da ga LeBron doslovno sam uništio u zadnje 4 utakmice pa se odlučio staviti flaster na njegu u vidu Igoudala s dodatnim udvajanjima što Barnsa što Thompsona i pogodio je uspio je zaustaviti LeBrona(iako je i noćas zamalo ostvario tripl dubl) a Igoudala koji je radio dobar posao na LeBronu bio je dobar i u fazi napada tako da je imao dvostruku korist od njega.Prije finala ja sam ovdje trubio da zapadnjaci,osim dvije do tri ekipe nisu neki experti za košarku ispod reketa i onda kada vidim da su Green-a i Boguta ove godina postavljeni u najbolju "defense" ekipu,dođe mi da se samo nasmijem i sad se vidjelo s ist.ekipom kakva je njihova mogućnost u skakačkom i defense zadatku i tu su ih Mozgov,Thompson,LeBron ispod reketa doslovno pojeli.Gsw ne pobjeđuje protivnike ispod reketa već brzom tranzicijom,tricama,lakim poenima i mogućnosti velike rotacije.I da se vratim na noćašnju utakmicu,zadnjih dana Clevelandu se samo živjelo za ovu utakmici. Quicken Loans Arena je bila krcata s 20.000 ljudi,oni koji nisu mogli da dođu do karate za njih se van dvorane napravilo zajedničko gledanje na video wall-u i svi su znali da je utakmica jako bitna i da su Cavsi pobijedili imali bi velike šanse da naprave ogroman podvig,nešto više i od košarke i od naslova,ovako sad je psihološka prednost na strani Gsw i teško da će ispustiti ovu priliku a detalji koji su odlučili utakmicu su 12 naspram 4 trice za Gsw i dvojac Shumpert i J.r Smith katastrofalan i vidljiv je već veliki umor na LeBron iako su ih Cavsi i noćas nad skakali s 48 naspram 42 skoka.I još jedan detalj koji će ostati upisan u povijesti Nba,je taj da je Rodman udario kamermana nogom a LeBron se odlučio to uraditi glavom..

  • strmi007 12.06.2015.

    Ne može LBJ sve sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare