To je to što me zanima!

Laporta ima plan za ostanak Messija: Želi mu dovesti i kuma

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog. Aguero i Messi su najbolji prijatelji i kumovi
Vidi originalni članak

Svi sa članskom iskaznicom Barcelone starijom od dvije godine mogli su sudjelovati u izboru za novog predsjednika Barcelone, a odlučili su se za Joana Laportu koji je već 'gospodario' katalonskim divom od 2003. do 2010.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njegovom prvom mandatu Barca je osvojila dvije Lige prvaka, četiri La Lige, španjolski Kup, tri španjolska Superkupa, Svjetsko klupsko prvenstvo te Uefin superkup.

ODLUČILI ČLANOVI Laporta novi predsjednik Barce! Izazvao zabunu na ulici: 'Nazovi me kad ćeš napuniti 18 godina'

Laporta je na predstavljanju zahvalio momčadi, upravi te svima koji su omogućili izbore, a dvije je osobe posebno izdvojio kao ključne za njegovu kampanju - Johan Cruyff i Leo Messi (33).

- Sigurno da nam je Johan puno pomogao. Inspirirao nas je na neke odluke koje smo morali donijeti. Ova kandidatura je 'krujfovska' - rekao je Laporta, a onda se okrenuo nogometašu koji je obilježio eru modernog nogometa:

- Na današnji dan prije 20 godina dječak imena Leo Messi debitirao je za Barcinu mladu momčad i vidjeti kapetana kako glasa, najboljeg u povijesti i na svijetu..., koji je došao sa sinom i sudjelovao u ovome, to je primjer onog čega zagovaramo. Leo voli Barcelonu. Ovo je značajno za nas i nadam se da će ga ohrabriti na ostanak u klubu.

Mundo Deportivo piše da Laporta ima i drugi 'as u rukavu' kako nagovoriti Argentinca na ostanak u Barci, a to je udruživanje sa sunarodnjakom, velikim prijateljem i kumom Sergijom Aguerom (32).

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog.

Podsjetimo, Messi je nebrojeno puta ponovio da će za svoju odluku pričekati kraj sezone. Manchester City je, kao i oduvijek, zainteresiran za Messija pa možda dođe i do neke razmjene.

BARCELONA UZVRATILA Direktor Seville napao Messija: Uvijek ste pobjeđivali uz suce

Idi na 24sata

Komentari 55

  • NIKE 09.03.2021.

    Hahahah, nema ovdje promjena. Nije problem u predsjedniku, problem je u cijeloj organizacijskoj strukturi. Messi neće odustati od svojeg načina igre na terenu i utjecaja na transfer politiku, a ljudi iz uprave ne znaju ukrotiti takvog ugrača. Messi polako ulazi u godine kada više neće moći ni igrački parirati nadolazećim zvjerkama kao što su Mbappe ili Halland, ali dobro neka im je sa srećom.

  • RedDoor 08.03.2021.

    Barci treba ozbiljni centarfor i lijevo krilni napadač. Aguero i Mane su možda rješenja.

  • 08.03.2021.

    A zato kum ne igra za Argentinu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare