To je to što me zanima!

Lando Norris slavio u Singapuru i smanjio zaostatak za svjetskim prvakom! Evo koliko sada iznosi

McLarenov vozač je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećim Verstappenom. Nizozemac sada vodi sa 331 bodom, Norris ima 279, a treći je Ferrarijev pilot Charles Leclerc sa 245 bodova...
Vidi originalni članak

Britanac Lando Norris pobjednik je Velike nagrade Singapura! Vozač McLarena dominantno je osvojio prvo mjesto s više od 20 sekundi prednosti ispred Maxa Verstappena iz Red Bulla. Treći je završio McLarenov Oscar Piastri, Norrisov momčadski kolega. 

POGLEDAJTE VIDEO

S obzirom na to da je Norris imao i pole position, bila je ovo relativno mirna utrka u kojoj nije ispuštao vodstvo do kraja. Treća mu je ovo pobjeda u karijeri, a sve tri ostvario je ove sezone. Slavio je i u Miamiju, te u Nizozemskoj. 

- Bila je to nevjerojatna utrka. Bilo je i nekoliko nezgodnih trenutaka, uspio sam ih riješiti. Letjeli smo cijelu utrku - poručio je nakon pobjede. 

Norris je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećim Verstappenom. Nizozemac sada vodi sa 331 bodom, Norris ima 279, a treći je Ferrarijev pilot Charles Leclerc sa 245 bodova.

U prvenstvu konstruktora McLaren je povećao prednost ispred Red Bulla na 41 bod prednosti. Iduća utrka održava se za mjesec dana u Austinu (Velika nagrada SAD-a), a do kraja sezone ostalo ih je samo šest. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • đuro kojotovski 24.09.2024.

    mislim da Lando nema šanse.. do kraja sezone će vjerojatno i on i Max mijenjati neke komponente pogonske jedinice i tu će biti kazni.. Lando u preostalim vikendima mora nadoknađivati 10 ili više bodova po utrci.. s obzirom kakav je napredak u formi RB napravio zadnji vikend, trebao bi Lando debelu pomoć Piastrija i Ferrarija da Max ne bude odmah iza njega.. s obzirom da im je FIA rekla da zamijene stražnje krilo koje im je donosilo određenu prednost na pravcima, moglo bi biti veselo jer slijede staze s dugačkim pravcima gdje će biti izloženiji.. svakako veseli ovakav finiš sezone iako bih ja volio da se u sve to još umiješa i Leclerc kako bi napetost bila na vrhuncu..

  • RREAL MADRID 22.09.2024.

    Teško će nadoknaditi zaostatak, ali vidjeti ćemo do kraja sezone. Baku je bio šansa da se dodatno približi. Kako stvari sada stoje iduća sezona bi mogla biti napeta.

  • sioa 22.09.2024.

    Volio bi da uzme ali tesko je nadoknadit 60+ bodova protiv Verstappen...Ali Lando mora biti na visini,ne kao u Bakuu kad je izletio u q1

Komentiraj...
Vidi sve komentare