To je to što me zanima!

Lamps dobio 300.000 € na ruletu, bivša mu 'poludjela'

Frank Lampard je na godišnjem odmoru u Las Vegasu, a u utorak je u jednoj noći zaradio pola mjesečne plaće koju dobiva u Chelseaju
Vidi originalni članak

Crno, crveno, parno, neparno. Na što god je Frank Lampard (31) stavio žetone u kasino hotela Wynn u utorak navečer pretvaralo se doslovce u zlato. Cijelu noć Lampard je s društvom proveo za kockarskim stolom, a nakon što mu je dosadio rulet, prebacio se na “ajnc” i tamo zaradio još stotinjak tisuća eura.
Veznjak Chelseaja je u jednoj večeri u Las Vegasu zaradio 350.000 eura, no nije poznato koliko eura je ostavio prošlih noći u kasinima po Las Vegasu. No ovo će mu biti dovoljno da plati sobu i sve pogodnosti koje je koristio na odmoru u središtu Nevade, pišu engleski mediji. U hotelu Wynn unajmio je luksuzni apartman, stalno rabi poslugu u sobu i uopće ne mari za račun koji će biti golem. Lampard je u kockarskom raju već tjedan dana, a dok ne kocka, dane provodi uz bazen, gdje pokušava zavesti ljepotice koje se šeću hotelskim kupalištem. No one ga previše ne primjećuju, pišu Englezi, a većina Amerikanki nema pojma tko je Frank Lampard.
Vijest da se njen bivši muž raskalašeno zabavlja po svijetu šokirala je Lampardovu bivšu suprugu Helen Reeves, koja je s dvije kćeri napustila Franka u veljači ove godine.
- Ja i kćeri živimo skromno u malom dvosobnom stanu, a on uokolo rasipa novac. Stvarno je nevjerojatan tip, može ga biti sram - izjavila je Helen, a britanski televizijski voditelj ga je nedavno nazvao slabićem i smećem jer se ne brine za svoju djecu.
- Sagradit ću im luksuznu kuću - odgovorio je Lampard, koji se uz kocku i sigurno koju kap alkohola priprema za novu sezonu u Chelseaju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lekaaa 01.07.2009.

    poludjela naka prsti od sreceeeeeeeee

  • gunnerOS 01.07.2009.

    pa ne zeli ta zena pare zbog djece vec zato sto je navikla zivit na visokoj nozi... djeca bi ope isto zivila taman da joj daje 100k funti mjesecno al bi i ona onda mogla u vegas na zajebanciju..

  • Wayne 01.07.2009.

    nek čovjek troši, zaradio je pošteno a djecu će zbrinuti. pa nije lopov da ga treba biti stid što troši, a bivša mu je neka sponzoruša pa joj krivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare