To je to što me zanima!

Lampard: Taj Liverpool je zaista fantastična momčad

Jedan od junaka u domaćem remiju (4-4) Chelseaja protiv Liverpoola u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka na Stamford Bridgeu bio je Lampard
Vidi originalni članak

Bila je to sjajna nogometna utakmica, izjavio je strijelac trećega i četvrtoga gola za domaće, kojima je momčad Guusa Hiddinka sačuvala 3-1 prednost s Anfielda u prvoj utakmici.
- Sami smo si puno toga otežali, a Liverpool je fantastična momčad. Ispalo je dobro, prošli smo. Ovo je bila sjajna večer.
- Naš karakter na startu drugog poluvremena, način na koji smo preokrenuli rezultat, to dovoljno govori o igračima koje Chelsea ima - dodao je Lampard u kratkoj izjavi odmah po završetku utakmice.
Didier Drogba najavio je polufinalni okršaj Chelseaja i Barcelone.
- Bit će vrlo teško, ali ako želimo napokon osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti sve velike momčadi, pa tako i Barcelonu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 15.04.2009.

    apsolutno se slazem

  • MARADONA 14.04.2009.

    a jbg bolji pobijeđuju...live je uvijek jaka momcad bas kao chelsea milan i barca...svake sezone su jaki...a sad je i man united jos u igri...volio bih da osvoje chelsea ligu prvaka jer su prosle sezone bezvz izgubili pehar...sam zato kaj se poskliznuo terry

  • Hrc_dinamo 14.04.2009.

    a ti si zbilja jedan respektabilan i fantastičan igrač!

Komentiraj...
Vidi sve komentare