To je to što me zanima!

Lakersi draftali Bronnyja! Tata LeBron i on su prvi otac i sin koji će igrati zajedno u NBA klubu

Stručnjaci Jamesovog sina uspoređuju s Lonzom Ballom i Jrueom Holidayem te ističu kako je iznimno nesebičan i košarkaški inteligentan, a s ocem želi ispisati još poneku povijesnu crticu
Vidi originalni članak

Kao 55. pick NBA drafta su Los Angeles Lakersi izabrali LeBrona Jamesa Juniora (19), poznatijeg kao Bronny, sina velikog LeBrona Jamesa (39). Postali su tako prvi otac i sin koji zajedno igraju u NBA ligi, kao i prvi u istom klubu.

Nakon jedne sezone igranja na koledžu u redovima Trojanca izabrao ga je jedan od najvećih klubova lige, a naravno da tu veze ima njegov otac s kojim želi ispisati još koju povijesnu crticu. Kad je LeBron kao 19-godišnjak dobio nagradu za Rookieja lige, rodio se Bronny.

'VRUĆA' KLUPA Lakersi imaju novog trenera: Na klupu stiže bivši igrač Clippersa i LeBronov prijatelj s podcasta

Stručnjaci ga uspoređuju s Lonzom Ballom i Jrueom Holidayem te ističu kako je iznimno nesebičan i košarkaški inteligentan. No, i dalje je ispred njega bilo 54., prema ostalim stručnjacima, boljih košarkaša koje su izabrali ostali klubovi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vex_ 28.06.2024.

    ZG Holding za vrijeme Bandića je goli k**** za ovo

  • Pink_Panther24 28.06.2024.

    potonuce Lakersa

  • Gronk Spikeowski 28.06.2024.

    Bilo je tu vise od 54 kosarkasa koji su bolji od njega, samo tata povukao veze jer se bojao da ga nece biti u 3 rundi a mogao ga je pickat skoro pa sa zadnjim pickom

Komentiraj...
Vidi sve komentare