To je to što me zanima!

'Krvnik' Hajduka teško stradao! Na pragu je ispadanja iz Europe

Hajduk je imao otvoren put do Konferencijske lige. To je potvrdio i susret u Armeniji gdje je Ružomberok pao bez "ispaljenog metka" i trebalo bi se dogoditi čudo da prođe u grupnu fazu
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Konferencijske lige nogometaši armenskog Noaha su na svojem terenu u Abovjanu svladali slovački Ružomberok 3-0.

Bila je to vrlo uvjerljiva predstava armenskog sastava koji je na neki način "osvetio" Hajduk. Slovačka momčad je u prethodnom pretkolu izbacila Splićane priredivši novi šok koji se uklopio u Hajdukovu kolekciju svih slabašnih momčadi koje su ga izbacivale iz Europe. U šokantnoj utakmici na Poljudu Ružomberok je slavio 1-0 autogolom Šarlije i nakon 0-0 u prvoj utakmici prošao dalje.

Sada je pokazao iste slabosti kao i protiv Hajduka i ponovno potvrdio da je splitska momčad daleko kvalitetniji sastav, no Armenci su svoje šanse znali iskoristiti i Slovacima su utrpali tri komada.

Golove za domaće postigli su Gregorio u 4., Manveljan s bijele točke u 79. minuti i i Aias u petoj minuti sudačke nadoknade.

Uzvrat je sljedećeg tjedna u Slovačkoj, a Noah je jednom nogom u grupnoj fazi Konferencijske lige. Velika šteta jer Hajduk je imao otvoren put do europskog natjecanja...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Ivica sk 21.08.2024.

    Ruzni 🌲, u rangu istre i slaven belupa.. Onda znate kako je jojduk močan. Kaj bi vam te Qarabag napravio. Prosli bi gore nek ludogorec.

  • branimir220250 21.08.2024.

    za današnji a i "jučerašnji" " ajduk ili ti ga bile tiče krvnik bibili trečerazredne momčadi albanije❌❌❌❌❌❌😹😹😹

  • zenymen 21.08.2024.

    to sve govori o kvaliteti Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare