To je to što me zanima!

Krovinovićev otac o napadu: Kukavice su odmah pobjegle. Moglo je biti jako loše...

U Petrinji sam kod majke. Nisam bio u Zagrebu. Čuo sam se s Filipom i sve je u redu s njim. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari i dalje događaju, rekao je Jasenko Krovinović
Vidi originalni članak

Filip Krovinović jedan je od najomiljenijih igrača Hajduka. Bez mrlje u karijeri, uvijek pristojan i otvoren za razgovor, fotografiju, što god navijači tražili. No, nažalost, našao se na meti isfrustriranih primitivaca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trojica huligana napala su igrača Hajduka u subotu u jednom zagrebačkom restoranu. Na svu sreću, uspio je pobjeći i prošao je bez težih ozljeda. Pratili su ga od Kranjčevićeve, gdje je s Hajdukom igrao protiv Lokomotive, do samog restorana gdje se sastao s agentom i prijateljima. Čekali su da bude sam, a prilika im se ukazala kada je otišao u toalet. 

O napadu se oglasio i Filipov otac Jasenko. 

- U Petrinji sam kod majke. Nisam bio u Zagrebu. Čuo sam se s Filipom i sve je u redu s njim. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari i dalje događaju. Danas će i on stići u Petrinju, baki je 80. rođendan - rekao je Jasenko Krovinović pa nam otkrio stanje svog sina.

- Filip je snalažljiv, uspio se izvući. Sada je dobro, ali da je moglo biti jako loše, moglo je. A kukavice su odmah pobjegle.

Krovinoviću sada slijedi pauza od nogometa. Ima tri tjedna za odmorit se od naporne i razočaravajuće sezone za Hajduk, ali i zavidati rane nakon ovog napada za koji se nadamo da će policija pronaći odgovorne.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • DZxxxx 26.05.2024.

    Odmor od ‘naporne sezone’ ????Skoro svi prvotimci jajduka su ozljedjeni i odmaraju cijelo proljeće

  • fuull 26.05.2024.

    A što ako je sve izmišljotina

  • 7@ 26.05.2024.

    Koji frajeri 3 na jednog i onda pobjegnu🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare