To je to što me zanima!

Kroos otvorio dušu: Njemačka nije zemlja kao prije 10 godina, s obitelji ostajem u Španjolskoj

Legendarni veznjak boji se pustiti kćer samu navečer u Njemačkoj, tako da će i nakon umirovljenja ostati živjeti na Pirinejskom poluotoku...
Vidi originalni članak

Njemački nogometaš Toni Kroos (34) službeno je završio karijeru nakon poraza od Španjolske u četvrtfinalu Europskog prvenstva nakon produžetaka. Već je ranije najavio da će mu Euro u Njemačkoj biti posljednje natjecanje u karijeri, a od Real Madrida se oprostio osvojivši Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo. Tijekom karijere se istaknuo i kao nogometaš koji ima svoje mišljenje o temama i pitanjima van nogometa i ne libi ga izgovoriti, pa se u nedavnom gostovanju u podcastu na ZDF dotaknuo pitanja imigranata u Njemačkoj. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Njemačka više nije zemlja kakva je bila prije 10 godina zbog masovnih migracija. Pitanje masovnih migracija postalo je previše nekontrolirano. Svugdje ima problema. Prevelika je gužva, previše je. Neki imigranti su dobri ljudi, ali ako ih ne možete razlikovati od onih koji nisu dobri za nas, bit će teško na kraju. Tada će stav Nijemaca postajati sve podjeljeniji - rekao je legendarni veznjak. 

Dodao je da će s obitelji nastaviti živjeti u Španjolskoj nakon karijere, jer Njemačku ne smatra istom zemljom kakva je bila kad je otišao prije 10 godina. Također, kao jedan od razloga naveo je da se u Njemačkoj boji pustiti kćer da izađe sama navečer. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dahvaul 15.07.2024.

    Zahvaljujući našim političarima to čeka i nas a Nijemci sve to mogu babi zahvaliti.

  • walentkane 14.07.2024.

    pa veliku odgovornost snose i sami nogometaši, dok se Njemačka punila ilegalnim imigrantima oni su kupili milijune i nitko nije rekao ni riječi da stane u obranu svojeg naroda od kojeg živi

  • DrMrSc 08.07.2024.

    zahvalite merkelici koja im je otvorila granice

Komentiraj...
Vidi sve komentare