To je to što me zanima!

Kramarić preskočio trening 'vatrenih'. Evo o čemu se radi

Andrej Kramarić nije prisustvovao posljednjem treningu "vatrenih" prije okršaja s Poljskom u drugom kolu Lige nacija na Opus Areni
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija u nedjelju igra protiv Poljske na Opus Areni u 20:45. Na posljednjem treningu prije utakmice Zlatko Dalić okupio je momčad, ali je izostao jedan važan igrač, prva špica "vatrenih" Andrej Kramarić. Igrač Hoffenheima započeo je utakmicu protiv Portugala u Lisabonu kao istureni napadač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ondje je izbornik isprobao novi sustav 3-5-2, a Kramariću je u napadu pridružio Pašalića. Najbolji strijelac u povijesti Hoffenheima odigrao je cijelu utakmicu i nije bilo naznaka da se ozlijedio, no na treningu u Osijeku ipak nije istrčao sa suigračima.

SJAJNA GESTA VIDEO Hoffenheim proglasio Kramarića najboljim u povijesti kluba! Pogledajte na koji način LEGENDA IMA PROBLEM Poljska protiv Hrvatske na Opus Areni bez najveće zvijezde?

Kako doznajemo, Andrej je prehlađen i zbog mjera predostrožnosti nije se pojavio na današnjem treningu "vatrenih". Ostaje nam vidjeti hoće li se napadač oporaviti do sutra ili će bolest primorati izbornika na još više "kemijanja" u sastavu. Podsjetimo, zbog ozljeda već su otpali Josip Stanišić, Martin Erlić, Josip Juranović i Lovro Majer. Dobra vijest za izbornika može biti to što se Igor Matanović, u svom debiju za A reprezentaciju, sjajno predstavio, pa bi mogao uskočiti na Kramarićevo mjesto ako ovaj sutra ne bude spreman.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brunci1984 07.09.2024.

    Jaci smo bez skrtog kramarica koji je u jakim tekmama igrac manje

  • PumaPunku 07.09.2024.

    Nisu 'problemi za izbornika' nego je 'izbornik je problem'

  • liliZG2.0 07.09.2024.

    korona

Komentiraj...
Vidi sve komentare