To je to što me zanima!

Kramarić otkrio kako mu je propao transfer u Bayern: 'Žao mi je što nisam igrao s njim'

Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo, rekao je hrvatski reprezentativac
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić (33) već godinama je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj. Došao je u Hoffenheim 2016. godine iz Leicestera i postao legenda kluba, najbolji strijelac i s pravom možemo reći, jedan od najvećih koji je nosio dres kluba iz Sinsheima. Zabio je 136 golova i upisao 57 asistencija u 288 utakmica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I kada je bio na vrhuncu forme, trpao kao na traci i bio jedan od najboljih strijelaca u Bundesligi, nije napuštao Hoffenheim. Htio ga je i Bayern, grizli talijanski klubovi, no nije mu se nigdje išlo. U Hoffenheimu se osjećao kao doma i dao mu je najbolje dane svoje karijere. No, i na početku ove sezone pokazao je i da mu s 33 godine nema ravnoga. Posipa travnjacima Bundeslige svoje magične lažnjake, lucidnost i lukavost kakva ga je krasila kroz cijelu karijeru. 

Kramarić je dao veliki intervju za klupski podcast gdje se dotaknuo mnogih tema, a jedna od njih je i ponuda Bayerna koji ga je htio dovesti 2020. godine. Čelnici Hoffenheima tražili su 40 milijuna eura, što je bavarskom velikanu bilo previše.

- Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo. Ostao sam ovdje. Ne kajem se. Možda je bolje biti prvi u Hoffenheimu nego jedan od mnogih igrača u Bayernu.

Najviše u karijeri žalit će što nije zaigrao s...

- Thomas Müller je legenda, gotovo kao moj idol. Ono što radi, kako čita igru, kako komunicira s igračima je nešto posebno. Sretan sam što sam s njim mogao zamijeniti dres. On je sjajna osoba, vrhunski igrač - kazao je hrvatski reprezentativac.

A najbolji trener koji ga je vodio je Julian Nagelsmann.

- Julian Nagelsmann je broj 1! Bio je to poseban odnos. Treninzi ili sastanci bili su na drugoj razini. Igrali smo odličan nogomet. To je za mene bila dodana vrijednost.

Mnogi nogometaši, nakon što okače kopačke o klin, povuku se iz ovog sporta i uživaju u plodovima rada. No, Krama ne razmišlja tako. Želja mu je ostati u nogometu i nakon karijere.

- Želim postati trener, to je moj cilj. Nogomet je moj život.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ajmohajduk 21.09.2024.

    imam osjećaj sa će Krama biti odličan trener

  • princ na bijelom 20.09.2024.

    zna mi je čupat živce al uvik mi je bio drag,jer znan da zna

  • DeGogi_Legenda 20.09.2024.

    40 milja 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare