To je to što me zanima!

Krajem studenog prijetit će Dinamu, a na ljeto zamijeniti Mohameda Salaha na Anfieldu?

Karim Adeyemi ove je sezone u osam utakmica zabio pet golova, uz pet asistencija. Krasi ga izuzetna brzina i agilnost, ali muku muči s održavanjem konstante u formi i donošenjem pravih odluka u završnici...
Vidi originalni članak

Mohamed Salah (32) najbolji je igrač Liverpoola i ponajbolji igrač Premier lige već godinama, ali ova sezona mogla bi mu biti posljednja u dresu "redsa". Na ljeto mu ističe ugovor, a produljenje je daleko od realizacije. Upravo zato, Liverpool želi dovesti Karima Adeyemija (22) iz Borussije Dortmund, piše Bild

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi Nijemac prijetit će Dinamu u Ligi prvaka, a na ljeto bi mogao promijeniti sredinu. Problem s Adeyemijem je u njegovoj konstanti u formi, odnosno nepostojanju iste. Zabljesne na nekoliko utakmica, a potom se "ugasi" i dugo ga nema. 

Adeyemi je u Dortmund stigao kao jedan od najvećih europskih talenata u ljeto 2022. iz RB Salzburga za 30 milijuna eura. Za "žuto-crne" odigrao je 74 utakmice i zabio 19 golova, uz 13 asistencija, a Transfermarkt ga procjenjuje na 28 milijuna eura vrijednosti. Krasi ga izuzetna brzina i agilnost, ali nerijetko u završnici napada donese pogrešnu odluku. 

Podsjetimo, njemački krilni napadač trebao bi igrati protiv Dinama na Maksimiru 27. studenog u 5. kolu Lige prvaka. Ove je sezone odigrao osam utakmica i zabio pet golova, uz pet asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HRVAT UZ HRVATA BRAT UZ BRATA 05.10.2024.

    a ja mislio da ce liv kupit durdova

  • velečasnik 05.10.2024.

    Nazalost ga je ozlijeda sprijecila da prijeti slynamu,inace bi bilo opet duga 9ka,a bez njega samo 7ica

Komentiraj...
Vidi sve komentare