To je to što me zanima!

Kraj romanse: Čudesni Englez (17) prekinuo je vezu s četiri godine starijom djevojkom

Luke non stop putuje s obzirom na gust raspored u pikadu, a bilo im je to sve teže pratiti. Fokusiran je na sport i to mu oduzima previše vremena, ali ostali su prijatelji, rekao je jedan od prijatelja bivšeg para
Vidi originalni članak

Prošle smo ga godine pobliže upoznali kad je s 16 godina došao sve do finala Svjetskog prvenstva u pikadu, a uz Lukea Littlera (17) tad je bila djevojka Eloise Milburn (21). Mnogi su se tad malo i čudili s obzirom na to da je Luke bio maloljetan i imao osjetno stariju djevoju, ali isticao je da mu je velika podrška na sportskom putu.

OSVOJIO PREMIER LIGU VIDEO Imamo li novog Taylora?! Čudesni tinejdžer bacio 9 darter i u džep spremio 300.000 eura

Bila je s njim na svim natjecanjima, pratila ga iz publike, ali mladi je par ipak odlučio da nije vrijeme za nešto više te su završili vezu, ali ostali prijatelji.

- Luke non stop putuje s obzirom na gust raspored u pikadu, a bilo im je to sve teže pratiti. Fokusiran je na sport i to mu oduzima previše vremena, ali ostali su prijatelji - rekao je jedan od prijatelja para za The Sun.

Možda je i to bio razlog nešto lošijih izdanja Littlera u srpnju. Nakon osvojenog Mastersa u Poljskoj u četiri meča imao je tri poraza. Sad se vraća na Players Championship, a uskoro ga očekuje i nastup na Australskom Darts Mastersu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr. Pickles 19.07.2024.

    Ovaj izgleda kao brat Matije Cveka

  • Vozim 19.07.2024.

    Je li čudesni Englez novi Ella Dvornik sada da i o njegovom ljubavnom životu morate izvještavati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare