To je to što me zanima!

Kovačić se na jedinstven način oprostio od Brozovića: 'Tko će sada mahati i prigovarati sucu?'

Otišao čovjek s 99 nastupa. Tko drugi nego Broz. Jedinstven, neponovljiv, dobar i pošten. Kakav igrač, kakav karakter, kakav lik, kakav modni izričaj, šaljivo je Kovačić poručio Brozoviću na oproštaju od reprezentacije
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (31) oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, nakon što je skupio 99 nastupa, postigao sedam golova i zabilježio isto toliko asistencija. Veznjak Al Nassra odlučio je da neće nastaviti s reprezentacijom i pokušati izboriti plasman na sljedeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Kanadi, Americi i Meksiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svojoj oproštajnoj poruci, Brozović je posebno istaknuo važnost dvojice suigrača s kojima je prošao kroz mnoge trenutke na terenu i osvojio svjetsku broncu i srebro – Luku Modrića i Matea Kovačića.

SITNO BROJI DO PRINOVE! Izabel Kovačić pozirala na brodu i pokazala svoj trudnički trbuh

"Teško je reći zbogom Luki i Kovi, s kojima sam toliko toga prošao, s kojima sam se na terenu poznavao u dušu i s kojima je bio nevjerojatan gušt igrati. I svima ostalima, mladima i starijima, jer smo znali kako ići sto posto na terenu, a kako se zaj***** izvan terena," napisao je Brozović u svojoj oproštajnoj poruci.

Njegov dugogodišnji partner iz veznog reda, Mateo Kovačić, iskoristio je priliku da se zahvali Brozoviću na Instagramu, posvetivši mu dirljivu poruku.

POKER ASOVA Tko će naslijediti Brozovića? Dalić bira između četvorice

"Otišao čovjek s 99 nastupa. Tko drugi nego Broz. Jedinstven, neponovljiv, dobar i pošten. Kakav igrač, kakav karakter, kakav lik, kakav modni izričaj... Tko će sada mahati rukama i prigovarati na sve? Teško mi je zamisliti da te ne vidim na okupljanjima i da nam ne čuvaš leđa na terenu – koliko te cijenim kao top igrača, toliko te volim kao suigrača i prijatelja. Šugi moj, hvala i sretno dalje!", napisao je Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mali moj 16.08.2024.

    Ti sa krunicom oko glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare