To je to što me zanima!

Kouassi je prodavao godišnje karte: Čast je biti u ovoj akciji

Čast mi je sudjelovati u ovako lijepoj akciji i nadam se da će to pomoći Hajduku da obori rekord u prodaji pretplata, rekao je ljubimac klupskih navijača Jean Kouassi
Vidi originalni članak

Na Poljudu je danas ljubimac Hajdukove publike Jean Kouassi prodavao pretplate te se družio s navijačima bijelih. Velika je to akcija Hajdukova odjela za članstvo koji namjerava oboriti rekord od 6070 pretplata od prije dvije godine. 

- Te godine je na Poljudu gostovala Barcelona, lani Inter, a s obzirom na to da ove godine nema tako atraktivnih utakmica, bio bi to odličan uspjeh - kazao je Jasenko Ljubica, voditelj klupskog odjela za članstvo koji nas je informirao kako je već prodano gotovo 6000 godišnjih karata.

- U akciju se uključila i Udruga 'Bilo srce' koja prikuplja novac diljem svijeta od kojeg će biti kupljene pretplate i poklonjene onima koji si to ne mogu priuštiti. 

Navijači su bili oduševljeni što su se mogli družiti s Kouassijem:

- Čast mi je sudjelovati u ovako lijepoj akciji i nadam se da će to pomoći Hajduku da obori rekord u prodaji pretplata - rekao je Kouassi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Garfild_3 27.08.2013.

    Živio ti nama Kvasina :)

  • drmm 26.08.2013.

    U cijelom svijetu pradati 6.000 pretplatničkih karata...pa toliko ne može ni Real,Barca i Manchester,pa naravno United,skupa...nema što....a vidi se da je ovaj Kuissa,Kuchacha ili kako se već zove ovaj vrhunski prodavač karata...izuzetno popularan u krugu Poljuda... nema što...ona Rojsova...je čisti promašaj....u odnosu na ovaj marketinški potez........!!!

  • Jole41 26.08.2013.

    Ajmo Hajduče oporavi se, vrati se na stare staze, budi prvak , potjeraj neradnike i mutikaše iz svoga krila. Pozz svim Hajdukovcima ma gdje bili .

Komentiraj...
Vidi sve komentare