To je to što me zanima!

Kolarić izgubio kompas: Ovo je najbizarniji žuti karton u sezoni

Na utakmici Šibenika i Dinama vidjeli smo možda najbizarniji žuti karton ove sezone u HNL-u. Sudac Patrik Kolarić pokazao je Dolčeku žuti karton, a ovaj ga je neuspješno pokušao uvjeriti da nije igrao rukom
Vidi originalni članak

Šibenik je s 2-1 pobijedio Dinamo na Šubićevcu i time osvojio tri važna boda u borbi za ostanak u HNL-u. Domaćin je poveo u prvom poluvremenu golovima Mislava Matića u 40. i Ivana Dolčeka u 42. minuti i nisu ispuštali prednost do kraja utakmice čak ni nakon gola Stefana Ristovskog u 64. minuti. 

Utakmicu je obilježio i nesvakidašnji žuti karton koji je dobio napadač Šibenika Ivan Dolček. Naime, stao je u živi zid za slobodan udarac koji je izveo Bruno Petković.

TRENER ŠIBENIKA: 'Gazda mi je platio ručak prije Dinama, znao je da ćemo dobiti' VELIKA POBJEDA VIDEO Evo kako su Šibenčani senzacionalno srušili Dinamo

Dolček je dobro predvidio udarac i skočio, a lopta ga je pogodila u gornji dio leđa. Međutim, sudac Patrik Kolarić odmah je sudio novi prekršaj, a Dolček je dobio žuti karton - zbog igranja rukom?!

Uhvatio se za glavu i u nevjerici pokušao objasniti sucu da je štitio glavu i da ga je lopta pogodila u leđa.

Kolarić nije bio previše zainteresiran za njegovo objašnjenje, a Petković je dobio novu priliku iz slobodnog udarca.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • inot55 12.03.2023.

    Stvarno se pogubio, ne zato kaj je Dinamo izgubio, jer nije više ni zaslužio. Igrali su katastrofalno. Obadva su gola praktički. poklonili. Mišić je toliko krivih lopti odigrao, da je to strašno i on bi trebao u repku.

  • mislim 12.03.2023.

    Ko može reći da ovo nije planski pa na ovakoj jednoj utakmici gde su možda bila dva žuta sudac pokaže deset strašno i onda neko napiše da je perspektivan pa po čemu što već zna za kog treba sudit tako se namještaju rezultati ako niste znali i kroji prvenstvo

  • billi Galeb 12.03.2023.

    A gdje tu ferpley o kojem svi govore? Zasto petkovic nije rekao da je covjeka pogodio u leda. Svi se kunu u nekskav ferpley a svi bi zajebali i cacu svog za loptu i pobjedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare