To je to što me zanima!

Koeficijent na Dinamo nikad veći, Osijek preskočio Hajduk

Rijeka je 'skinula' Hajduk na Poljudu, ali prema kladioničarima i dalje je debeli autsajder u četveroboju za naslov hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Dva derbija, pobjede Rijeke pa Osijeka, eto obrata na tablici 1. HNL-a, eto obrata i na kladionicama!

Naime, Dinamo je i dalje prvi favorit, ali koeficijent je nikad viših 1,80. A Osijek je sjeo na čelo ljestvice i preskočio Hajduk, dok se Rijeka vratila u utrku, ali još je uvijek debeli autsajder.

Tko je još tamo u vrućem srpnju stavio novac da će Dinamo opet biti prvak Hrvatske, na uloženih 100 kuna dobio bi 135.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon šokantnog kraha protiv Šerifa u Ligi prvaka i poraza 3-0, koeficijent na Dinamov domaći naslov nešto je, neznatno, porastao, na 1,45, ali u tim je trenucima kolovoza dobio najbližu pratnju. Ni u jednom trenutku ove sezone nitko "plavima" nije došao tako blizu kao tada Osijek, kojem su kladioničari predvidjeli tečaj da će biti prvak - 3,50!

Bjeličina družina u međuvremenu je napravila pokoji kiks, a toliko blizu naslovu prvaka, prema kladionicama, nije došao nitko.

E, sad se pojavio supermoćni Hajduk, barem jedan trofej u Splitu se podrazumijeva, ali naslov prvaka bio bi šlag.

 

 

Prije tri tjedna, 14 kola prije kraja, za 100 uloženih kuna na Dinamo dobili biste 170, a koeficijent da će Hajduk biti prvak pao je na 4,50.

Nakon Dinamova kiksa protiv lokosa, nova korekcija: na Dinamo je tečaj narastao na 1,75, a Hajduk je došao na nikad nižih 3. Na Osijek je bilo 5, na Rijeku čak 20.

A onda je došao zadnji vikend veljače, dva derbija i - zaokret!

Koeficijent na naslov prvaka

  • Dinamo 1,80
  • Osijek 3,50
  • Hajduk 5
  • Rijeka 13

U samo tri i pol mjeseca tečaj na naslov prvaka "bijelih" pao je pet puta. Krajem siječnja bio je 6, a početkom studenog čak 15.

Cijelo je vrijeme do veljače drugi favorit bio Osijek, tek sredinom rujna bili su izjednačeni, s koeficijentom 6. Sad je opet Osijek na drugoj startnoj poziciji.

 

Dinamo pleše između 1,35 i 1,80 - ali cijelo je vrijeme prvi favorit - Hajduk između 3 i 15, tako i Osijek i Rijeka mijenjaju koeficijente.

Osijek je ušao u sezonu s tečajem za naslov prvaka 7, pao je do 3,5 pa dugo bio između 5 i 6, a sad je opet na 3,50. A Rijeka je napredovala s 12 na 10 pa na 8, pa u listopadu došla do koeficijenta 6 i preskočila i Osijek i Hajduk, s takvim je šansama i ušla u proljetni dio prvenstva, ali na proljeće je tečaj na naslov prvaka na Rujevici padao na 10 pa na 20 i sad, nakon pobjede na Poljudu došao na 13.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Kestenko 28.02.2022.

    Al se taj Osijek krompira, na stadionu prosli tjedan kazu da su od 85 do 90min osvojili 20 i nesto bodova.... Nece ni to trajat stalno.... Kad su favoriti kao protiv Istre ne igraju oni dobro.. U 95 uzmu tri boda.... A taj bunker stil mi je bljak...... Uzmi 3ligasa i svi u 16erac...ajd igraj protiv njih....

  • 28.02.2022.

    Da super moćni Hajduk 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • dite-s-mora 28.02.2022.

    ka navijac hajduka kazen da se isplati probat osijek..imaju najbolji raspored do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare