To je to što me zanima!

Kobe je otišao sa stilom: Zabio 60 koševa na svom oproštaju

Čovječe, ne mogu vjerovati. Ovih 20 godina je projurilo. Bilo je uspona i padova, ali bitno je da smo ostali zajedno, rekao je Bryant nakon utakmice protiv Utaha
Vidi originalni članak

Kobe Bryant sinoć je odigrao posljednju utakmicu u NBA karijeri. Los Angeles Lakersi pobijedili su Utah Jazz 101-96, a Kobe je utrpao 60 koševa. Bio je to holivudski završetak veličanstvene karijere. 

- Čovječe, ne mogu vjerovati. Ovih 20 godina je projurilo. Bilo je uspona i padova, ali bitno je da smo ostali zajedno - rekao je Bryant nakon utakmice...

Kobe je u posljednjoj četvrtini zabio 23 koša, prvi put u sedam godina zabio je preko 50 poena, a Lakerse je izvukao od -15 i odveo do pobjede u najgoroj sezoni u povijesti kluba.

- Teško mi je vjerovati da je ovako ispalo. Još sam šokiran. Pokušao sam igrati što bolje i prirediti navijačima pravi show - rekao je Kobe, a navijači su ga pozdravili ovacijama. 

- Savršen kraj bio bi osvajanje prsten - rekao je sa smiješkom.

Suigrači su ga tražili gotovo svakom loptom, a on je neumoljivo trpao. Imao je rekordnih 50 šuteva, nikad u 20 godina nije pucao više na jednoj utakmici.

- Mene nije iznenadilo. Znao sam da to može - rekao je Lakersov trener Byron Scott, Kobeov suigrač u njegovoj rookie sezoni.

20 sezona, pet prstena i 18 All Star

Bio je to oproštaj za pamćenje nakon 20 godina NBA lige, pet prstena i 18 nastupa u All Star utakmicama.

Kobe je tek peti igrač u povijesti NBA lige koji je odigrao 20 sezona i prvi koji je to napravio s jednom momčadi. Bryant se obratio navijačima s parketa nakon utakmice.

- Uvijek ćete biti u mom srcu. Hvala vam što ste me podržavali. Volim vas - rekao je Bryant i dodao:

- Bilo mi je malo čudno, tijekom 20 godina slušam suigrače kako vrište da im dodam loptu, a večeras je bilo: "Nemoj dodavati, samo pucaj". To je to od mene, hvala svima. Crna Mamba, out - rekao je Kobe.

Bryant, Pele, Jordan, Boban...

Kobe Bryant imao je veličanstven oproštaj, a Goal je podsjetio na oproštaje ostalih legendarnih sportaša poput Pelea, Jordana, Zvone Bobana...
 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • wwww 14.04.2016.

    Fanovi Bullsa su imali Jordana a mi koji smo navijali za Lakerse Bryanta.I ovoj zadnjoj utakmici otišao je s takvim neviđenim stilom kakvim samo može jedan velikan Nba parketa..

  • Danijel Zvijerac 14.04.2016.

    Mamba out!! Michael Jordan nase generacije!!

  • M.BOCWANNA 14.04.2016.

    24 h. u cast Kobeu. bilo bi lijepo od vas,redakcije...kada bi ostavili rubriku za stalno o ovom istinskom kosarkasu..posebno mjesto...da je uvjek tu. tnx Kobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare