To je to što me zanima!

Klopp ima novi posao! U ugovor je ugradio posebnu klauzulu za 'ponudu koju ne može odbiti'

Imat će veliku moć na ovoj poziciji, odlučivati o trenerskim pitanjima, nogometnoj filozofiji, razvoju i dovođenju talenata itd. Iako u novom klubu ima velike ovlasti, postoji nešto jače od toga
Vidi originalni članak

Otišao je iz Liverpoola na kraju prošle sezone, a sad uživa u odmoru od nogometa. No, neće zadugo! Njemački strateg Jürgen Klopp (57) se prema navodima Bilda vraća se na posao, a ovaj put u - Red Bull!

EMOTIVAN OPROŠTAJ VIDEO Klopp se oprostio pa uz pjesmu najavio novog trenera. Igrači su ga ispratili u suzama

Imat će funkciju globalnog direktora za nogomet, a već je potpisao ugovor od 1. siječnja 2025. godine. Tako će bivši menadžer Liverpoola voditi brigu o glavnim odlukama svih klubova koji su dio Red Bulla poput Salzburga, Leipziga, New Yorka, zatim engleske, brazilske i japanske podružnice. 

Imat će veliku moć na ovoj poziciji, odlučivati o trenerskim pitanjima, nogometnoj filozofiji, razvoju i dovođenju talenata itd. Iako u novom klubu ima velike ovlasti, ipak postoji ponuda koju 'ne može odbiti'. Riječ je o mogućnosti odlaska iz RB-a ako ga pozove Njemački nogometni savez na izborničko mjesto. 

Trebao je predah trenerskog mjesta, ali očito ga izborničko 'zove'. Sad i Njemački nogometni savez zna da imaju sigurnog izbornika ako Julian Nagelsmann odluči da je kraj. Ali, Klopp se vraća u nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TECHNO VIKING 09.10.2024.

    taj ce unistiti sve red bull ekipe..

  • zagorac2 09.10.2024.

    nesto poput Sopica

Komentiraj...
Vidi sve komentare