To je to što me zanima!

Klasnić: Nisam mogao sam prošle sezone u Nantesu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić dao je intervju za portal Transfermarkt.de u kojem je ponovio svoju želju za povratkom u Bundesligu
Vidi originalni članak

Nakon što je s novinarom njemačkog portala još jednom pretresao priču o transplataciji bubrega, potvrdivši da se sada osjeća odlično, Klasnić je još jednom otvorio sapunicu o svome bivšem klubu Werderu. Novinara je zanimalo zašto je našeg napadača toliko povrijedilo što na oproštaju od bremesnkog kluba nije dobio sat.
- Igrao sam sedam godina za Werder i pridonio da klub bude visoko plasiran. Ne želim zvučati arogantno, ali i Klose i Ailton su uz mene bili najbolji strijelci lige. Nije to bilo samo zbog mene, imali smo dobru momčad, ali tih sam godina igrao odlično i zaslužio sam nagradu. Ali, nije mi više stalo do sata, mogu si ga i sam kupiti.
Osvrnuo se Klasnić potom i na prošlu sezonu u Nantesu i ispadanje njegova kluba u drugu francusku ligu.
- Klub je od mene imao velika očekivanja. Govorilo se da je došao Klasnić koji će zabijati golove. Ali, nije Klasnić mogao sam pogađati, trebao je i dobre suigrače. Ne mogu sve sam, ako cijela momčad igra dobro, onda i ja igram dobro. Imali smo u sastavu puno igrača bez prvoligaškog iskustva, možda je zato sve završilo tako loše. Sada smo u drugoj ligi, ugovor s Nantesom mi još traje, ali vidjet ćemo što će se dogoditi - rekao je hrvatski napadač, dodavši:
- U prvoj polovici sezone postojao je problem jezične barijere, ali u drugom dijelu sezone sam radio stvarno dobro. Nakon sitnijih problema s ozljedama, u prve četiri utakmice nakon povratka, postigao sam tri gola, uz još jedan za hrvatsku reprezentaciju. Ali, nakon povratka u Francusku, završio sam na klupi. Ne razumijem zašto, što sam krivo napravio.
Progovorio je Klasnić i o razlici između njemačke i francuske lige.
- U Francuskoj je nogomet puno teži. Nema dovoljno prostora za igru, svi su defanzivno orijentirani, više vole rezultat 0-0 nego 3-3.
Novinar je potom upitao Klasnića koliko je realan povratak u Bundesligu.
- Vidjet ćemo, ne bih imao ništa protiv povratka - ostao je prilično zakopčan naš napadač, dodavši ipak da se, prije nego što je podnio ostavku, za njegov dolazak u Herthu zalagao tadašnji sportski direktor Herthe Dieter Höneß.
Klasnić je za kraj još jednom ponovio da karijeru želi završiti u svome St. Pauliju i da će Hamburg biti njegov dom nakon što prestane igrati.
- Hamburg je moj dom, u njemu sam proveo mladost, išao u školu. Za mene je Hamburg najljepši grad na svijetu. A u St. Pauliju, u kojem je počela moja karijera, jednog bih dana volio raditi s mladima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sila nebeska 16.07.2009.

    ti si za mene samo dobar u repki ...

  • mkirilenko 16.07.2009.

    malo (pre)bahat ovaj klasnić

  • handball 16.07.2009.

    možda drugi nisu mogli s tobom..jesi li barem to pomislio

Komentiraj...
Vidi sve komentare