To je to što me zanima!

Katarina Krišto je u polufinalu Igara, korak od nove medalje!

Hrvatska judašica plasirala se u polufinale kategorije do 63 kilograma pobijedivši predstavnice Srednjoafričke Republike, Japana i Južne Koreje
Vidi originalni članak

Hrvatska judašica Katarina Krišto (22) plasirala se u utorak u polufinale u kategoriji do 63 kg na Olimpijskim igrama u Parizu pobijedivši Korejku Kim Jisu zlatnim ippon bodom nakon pregleda VAR snimke.

Ranije je u četvrtfinalu pobijedila Japanku Miku Takaichi zlatnim bodom. Prve četiri minute borbe su završile bez pobjednika, a onda je u nastavku bilo potrebno nešto više od tri minute da Krišto dođe do pobjede zlatnim bodom.

Japanka, osma na svijetu, smatrana je favoritkinjom na ovim Igrama ali je 22-godišnja Krišto, 12. judašica svijeta, svladala protiv Korejku Kim Jisu koja je izbacila svjetsku prvakinju Nizozemku Joanne van Lieshout.

Krišto je u prvom kolu pobijedila Nadiu Mitchiko Guimendego iz Srednjoafričke Republike na dva waza-arija. U nastavku programa iza 16 sati za finale će se boriti protiv Meksikanke Prisce Awiti Alcaraz.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tona Kolar 30.07.2024.

    Gledala sam zasad 2 borbe obje je dobro izmučila i zasluženo pobijedila ! Jako dobre borbe naše Katarine. Navijam na najjače za medalju! 🤗🤩

  • TimbTomb 30.07.2024.

    Jel to kcerka od one politicarke Kristo?

  • čovik-s-juga 30.07.2024.

    Kako korak do !? Poraženi u polufinalu imaju broncu ! A ici ce ona i u finale. Mala ima srce kao planina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare