To je to što me zanima!

VIDEO Kako je kapetan Zvezde opalio Splitova igrača u glavu

Komentatori srpske televizije Arena Sport u prijenosu utakmice s Gripa čudili su se kriteriju slovenskog suca Damira Javora koji je Branka Lazića poslao na klupu zbog udaranja Marka Lukovića
Vidi originalni članak

Predsjednik i sportski direktor Hajduka Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius skoknuli su u ponedjeljak do Gripa pogledati gostovanje Crvene zvezde u Splitu u ABA ligi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žuti su izgubili 71-60 iako su se dobro držali i imali vodstvo u 24. minuti (43-42), a pet minuta prije kraja držali se na dohvatljivih minus pet.

Baš u tom napadu, u kojem je Ukić zabio za 65-60, dogodio se incident u kojem je kapetan Zvezde Branko Lazić (32) isključen zbog udaranja laktom Splitova igrača Marka Lukovića (28).

ABA LIGA Hrabri Splićani držali Zvezdu na konopcima: Pali su u završnici

Suci su odmah dosudili nesportski faul, a onda je, nakon pregleda snimke, Slovenac Damir Javor (47) isključio Lazića do kraja utakmice zbog grubog udaranja. Na iznenađenje komentatora srpskog kanala Arene Sport.

- Nehotično, u potpunosti nehotično - govorili su.

Video možete pogledati OVDJE.

Split je prekinuo niz od pet pobjeda u svim natjecanjima i ostao na osmom mjestu regionalne lige sa šest pobjeda i 14 poraza, a Zvezda je odjurila na 15-2 i trenutačno je peta.

- Ne mogu se oteti dojmu da nam se Zvezda nudila cijelu utakmicu i da smo mi sami krivi što to nismo iskoristili. Bilo je previše promašenih zicera, otvorenih šuteva u završnici koje moraš pogoditi da bi pobijedio ovakvog protivnika - rekao je novi trener Splita Mile Karakaš.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 09.03.2021.

    iskljucenje  je posteno, udario ga je jako

  • 09.03.2021.

    Nije mi jasno zašto naši još uvijek igraju sa srbima u istoj ligi!?

  • Mateo730 09.03.2021.

    Nesportski potez tu nema šta da se priča, ali se odmah izvinio, jednostavno nekad te povuče i uradiš ono što ne trebaš, sjećam se isto vaterpola kad je naš igrač udario igrača Srbije, ne vjerujem da bi to uradio u normalnim okolnostima ali jednostavno u trenutku te povuče i urafiš nepromišljen potez

Komentiraj...
Vidi sve komentare