To je to što me zanima!

Kapetan Zadra nije igrao protiv Zvezde jer nije imao tenisice...

Marku Ramljaku pukla je tenisica prije utakmice, a budući da se vraća od ozljede zbog koje je propustio osam utakmica u siječnju, trener Zadra nije htio riskirati. Rezervne, svoje, nije imao
Vidi originalni članak

Košarkaši Zadra teško su stradali na gostovanju kod Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige. Beogradska je momčad slavila 93-54 i učvrstila prvo mjesto na tablici, dok je Zadar ostao na petom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: KK Zadar prvak Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Zadra Danijel Jusup na raspolaganju je imao sve igrače, ali jedan je propustio susret zbog bizarnog razloga. Naime, kapetanu Marku Ramljaku pukla je tenisica prije utakmice, a budući da se vraća od ozljede zbog koje je propustio osam utakmica u siječnju, trener Zadra nije htio riskirati.

- Imali smo bizarnu stvar s Ramljakom, njemu je tenisica pukla prije utakmice, nije bila upotrebljiva, a izlazi iz ozljede skočnog zgloba, pa sam odlučio da ga neću koristiti. Malo sam kalkulirao i s minutažom Žganeca pa je sve to utjecalo. I kad pogledam sve, dali su 19 koševa iz kontre, mi tri, baš smo izgledali loše, ali što da radimo, trebamo se pokriti ušima i raditi - rekao je popularni Jupe. 

Zadrani idući put na parket izlaze već u srijedu, kad će na Gripama u četvrtfinalu Hrvatskog kupa igrati protiv Splita. Ramljak će nastupiti ako nabavi rezervne tenisice...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare