To je to što me zanima!

Kapetan Švedske dobio je plavi karton protiv Slovenije: Evo što to znači za susret s Hrvatskom

Ako će ga disciplinska komisija suspendirati, Šveđani će protiv Hrvatske imati na rasporedu samo Felixa Claara na poziciji srednjeg vanjskog
Vidi originalni članak

Rukometaši Slovenije pobijedili su Švedsku 29-24 (15-14) na Olimpijskim igrama u Parizu, a napravili su to nakon što je plavi karton dobio kapetan skandinavske momčadi Jim Gottfridsson. To znači da je isključen sa spomenute utakmice, ali i kako će disciplinska komisija odlučivati o mogućoj dodatnoj kazni za njega.

SREDILI NIJEMCE Cindrić: Ne treba sad poletjeti u nebesa. Sigurdsson: Još dva-tri igrača nisu skroz u turniru...

Gottfridsson je udario Deana Bombača laktom u vrat, a nakon pregleda snimke suci su se odlučili za najstrožu kaznu - plavi karton. Najčešće je to kazna od jedne utakmice, podsjetimo, takvu je kaznu dobio David Mandić zbog plavog kartona na utakmici protiv Francuske.  

Ako će ga disciplinska komisija suspendirati, Šveđani će protiv Hrvatske imati na rasporedu samo Felixa Claara na poziciji srednjeg vanjskog. Utakmica je na rasporedu u petak, 2. kolovoza, s početkom u 14 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BetaManBipsić 31.07.2024.

    Koja sprdnja sa uvođenjem plavih kartona, kada će uvesti ljubičasti karton posebno za boks i rukomet za predugo grljenje i štipanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare