To je to što me zanima!

Kapetan Rijeke na oproštaju je napravio glupost za isključenje pa se ispričavao navijačima

Smolčić je s kapetanskom trakom poveo Rijeku u finalu Kupa na Poljudu, a u 17 minuta skrivio je dva žuta kartona. Prvi zbog prigovora nakon gola Ferra, drugi zbog povlačenja izvan terena
Vidi originalni članak

Hrvoje Smolčić (21) odigrao je svoje za Rijeku, a vjerojatno najvažniju utakmicu kapetan momčadi s Rujevice neće pamtiti po dobru jer je zbog gluposti u 41. minuti dobio drugi žuti, isključujući karton.

POGLEDAJTE VIDEO: Korteo Torcide uoči finala Kupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marko Livaja (28) već ga je bio prošao kraj aut linije, a mladi Ličanin potegnuo je za dres najboljeg igrača Hajduka. To nije vidio Kruno Šarić, drugi pomoćnik glavnog suca Frana Jovića, ali jest on i opravdano ga je poslao u svlačionicu.

Smolčić je samo 17 minuta prije, kod gola Ferra (25) za 1-1, dobio žuti karton zbog prigovora, Portugalac ga je tom prilikom nadskočio.

Po izlasku s terena pozdravio je više od 2000 pripadnika Armade i ispričavao se, svjestan da je to bilo to od riječkog dresa.

Naime, Smolčić će se iduće sezone pridružiti Kristijanu Jakiću u osvajaču Europske lige Eintrachtu iz Frankfurta, a Riječanima će pripasti oko tri milijuna eura.

VIDEO Spektakl u finalu: Drmić šokirao 'bile', Ferro izjednačio, sjajni Melnjak odveo Hajduk do Kupa

Idi na 24sata

Komentari 73

  • lika gs 27.05.2022.

    Sad svima smeta sudac

  • plinkotres 26.05.2022.

    Nije krenulo sa 2 penala i nije ajduk bio siguran u pobjedu, pa je isključenje sasvim ligičan korak. Ponosan Kustić i sretan jakobuš.

  • plavidoneba 26.05.2022.

    sudac odradio sve sto mu je naredio savez odnosno kustic i tako sacuvao svoju glavu pred divljom torcidom

Komentiraj...
Vidi sve komentare