To je to što me zanima!

Kaos u Sinju! Suci pobjegli u svlačionicu, gradonačelnik Bulj se obratio: Ovo je politički udar

Gorica je nakon tri i pol sata pobijedila 109-102 i napravila važan korak prema ostanku u Premijer ligi, a sucima se nije svidjela uzavrela atmosfera
Vidi originalni članak

Tri i pol sata trajala je košarkaška utakmica lige za ostanak između Alkara i Gorice u Sinju. Razlog je prekid koji su naložili suci tražeći da se gledatelji odmaknu od ograde.

POGLEDAJTE VIDEO: Sinjska Alka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do incidenta je došlo u četvrtoj minuti drugog produžetka, pri rezultatu 102-96 za Goricu, kad je domaći igrač Hrvoje Vučić trebao izvesti slobodna bacanja.

Sudačka trojka Luka Kardum, Leo Roglić i Karlo Mirčeta povukli su se u svlačionicu nakon što publika nije htjela udovoljiti njihovim zahtjevima. Na parket se spustio sinjski gradonačelnik Miro Bulj i putem razglasa poručio:

- Bravo, Sinjani! Ovo je sve udar na Alkar, isključivo i samo politički. Nijedan razlog nije postojao da se ovo napravi. Mi smo Sinjani, Alkar je naš!

Nakon sat vremena utakmica je završila pobjedom Gorice 102-109 pa je sad Alkar na posljednjem mjestu tri kola prije kraja sezone. Uljarević je bio najbolji strijelac kod Gorice s 25 koševa, Majić 21, a kod Alkara Bašić je ubacio 31, Polutak 21.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • pile2244 24.04.2023.

    Jbg zagrebački klubovi navikli igrati pred praznim tribinama ovo je za njih novo nešto

  • mlisac 23.04.2023.

    treba tražiti ostavku vlade

  • fernandes11 23.04.2023.

    dovoljno ga je samo pogledat i shvatis koji je to kapacitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare