To je to što me zanima!

Kalinić se naljutio nakon pitanja novinara: 'Što sam rekao? Jesi ti pogledao moju presicu?'

Jesi li ti pogledao moju presicu? Rekao sam da trener neće pričati engleski ako je Hrvat, oštro je poručio Kalinić na predstavljanju Gattusa, a o Edinu Džeki i pojačanjima nije htio puno pričati
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso (46) u utorak je službeno predstavljen kao novi trener Hajduka. Legendarni Talijan u ponedjeljak je sletio u Split i već u srijedu kreće s pripremama u novom klubu. Tijekom Gattusovog predstavljanja na konferenciji za javnost sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, oštro je odgovorio jednom novinaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Kalinića je pitao hoće li Gattuso imati tri mjeseca da nauči hrvatski jezik kao trener Hajduka, a Kalinić ga je prekinuo.

- Što sam rekao? Jesi li ti pogledao moju presicu - rekao je Kalinić pa nastavio...

- Rekao sam da trener neće pričati engleski ako je Hrvat - dodao je.

Ivan Bilić otkrio je kako je Gattuso pristao na manje uvjete, a Talijan je sam spomenuo kako je imao ponuda iz Saudijske Arabije i Italije. Kalinić nije puno pričao o potencijalnim pojačanjima.

- Džeko? Ima lista igrača, vidjet ćemo što će biti. Ne bi o imenima, ne bi bilo fer jer ti igrači imaju svoje klubove. Tražit ćemo pojačanja, vidjet ćemo koliko će to biti moguće. Nećemo dovoditi reda radi, dovodit ćemo isključivo pojačanja - istaknuo je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BROKRO 18.06.2024.

    da dovedete Morinja necete biti prvaci

  • mitomanija 18.06.2024.

    Cim facu vidis,sve ti jasno🤡🤡🤣🤣

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.06.2024.

    Šjor Surla se naljutio. Oli smije šjor Đenaro lizati poklopac od jorguta? Može mu šjor Vule pokazati kako to ide.n

Komentiraj...
Vidi sve komentare