To je to što me zanima!

Kakva šteta! Filip Zubčić izletio sa staze u austrijskom Söldenu. Norvežani s trojicom na podiju

Nakon prve vožnje je hrvatski skijaš bio drugi, a u drugoj je išao na rizik koji mu se na kraju nije isplatio. Alexander Steen Olsen je dodatno povećao prednost iz prve vožnje i uvjerljivo pobijedio
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić izletio je sa staze u drugoj vožnji veleslaloma u Söldenu. Pobijedio je Norvežanin Alexander Steen Olsen s čak 65 stotinki sekunde ispred sunarodnjaka Henrika Kristoffersena Atlea Lieja McGratha.

POGLEDAJTE VIDEO.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon sjajne prve vožnje u kojoj je iskoristio startni broj 2 i završio drugi u poretku, u drugoj vožnji je Zubčić išao "na glavu" što ga je na kraju koštalo izlijetanja. 

Hrvatski je skijaš triput u karijeri slavio u veleslalomu; u veljači 2020. u Naebi, u prosincu iste godine u Santa Caterini, te u veljači 2021. u Banskom. Do ove utrke je 12 puta bio na podiju - 11 puta u veleslalomu, te u slalomu u Val d'Isereu 2022. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • abcba 27.10.2024.

    Izletiooo, ma jeee, lazeteee, nevirujeeeen

  • Kenny 27.10.2024.

    neznam zakaj forsira,mogel je komot zavrćiti i pobrati neke bodove !!

  • kajzanavek 27.10.2024.

    Žalosno kad ti jedino zadovoljstvo i satisfakcija bude loš rezultat nekog drugog. To znači jedino da te tvoj nitko nemre razveselit. Samo likujte, bit će dana kad bu te plakali od muke, radi Filipovih uspjeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare