To je to što me zanima!

Kako su igrali? Ocijenite igrače Dinama i Osijeka na derbiju

DINAMO - OSIJEK 2-4 Hrvatski prvak nakon pobjede nad Salzburgom šokantno je izgubio od "bijelo-plavih" i Hajduk mu sad bježi sedam bodova. Kako su igrali jedni i drugi?
Vidi originalni članak

Osijek je skinuo skalp Dinamu na Maksimiru (4-2) i grubo ga prizemljio nakon opijenosti pobjedom u Salzburgu u Ligi prvaka. "Modri" su u zadnja dva kola prosuli pet bodova i nakon 11 kola za vodećim Hajdukom zaostaju velikih sedam bodova. Ako je u Europi stanje izvrsno, onda je u domaćem prvenstvu, preko kojega dobivaju šansu igrati u eliti, stanje u najmanju ruku zabrinjavajuće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Takva situacija ne brine previše Slavonce koji su nakon dugih šest i pol godina suše pobijedili na Maksimiru i petom pobjedom u zadnjih šest kola isprali katastrofalan ulazak u sezonu gdje su jedno vrijeme bili na samom začelju. Sad drže peto mjesto sa samo četiri boda manje od Dinama.

Ocijenite igru svih igrača Dinama i Osijeka od 1 (najlošija) do 5 (najbolja) i nakon toga na dnu kliknite na "Pošalji". Poslije toga prikazat će vam se prosječna ocjena prema glasovima svih čitatelja.

Ako ne vidite popis igrača, kliknite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • drago dijete 27.10.2024.

    Bome ova anketa je super pokazatelj realnosti pratitelja nogometa...svaka čast..ocjene su skoro pa 90 % zaslužene...

  • acivi.j 27.10.2024.

    Ne bi ništa promijenilo i Osijeku čestitam na zasluženoj pobjedi, ali penal nije bio! Ni "p" od penala! Još malo pa će svirati penal kada golman obrani udarac s 15 metara..

  • ulicabraćešupakrijeka 27.10.2024.

    ćorav goni sakatoga. 😄💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare