To je to što me zanima!

Kako je ovo preživio? Zvijezda Leverkusena slupala Mercedes i prošla samo s lakšom ozljedom

Iza Bonifacea je nekoliko teških dana. Prošli je tjedan bio "zatočen" u libijskoj zračnoj luci, gdje je proveo više od 36 sati sa suigračima iz reprezentacije bez hrane i pića. U nedjelju je završio u bolnici
Vidi originalni članak

Napadač Bayer Leverkusena, Victor Boniface (23) završio je u bolnici nakon teške prometne nesreće na njemačkoj autocesti. Nigerijac je, prenosi Bild, bio suvozač u skupocjenoj Mercedes jurilici koja se sudarila s kamionom u nedjelju oko sedam sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boniface se vozio prema zračnoj luci u Frankfurtu kako bi pokupio neke prijatelje. Završio je u bolnici, a Bild piše kako je zadobio lakše ozljede ruke. Nisu poznati detalji ozljeda ostalih sudionika prometne nesreće, a Boniface se nakon svega oglasio na društvenoj mreži X i kratko napisao: 'Bog je najveći'.

Prema policijskom izvještaju, vozač Mercedesa izgubio je kontrolu nad vozilom zbog umora. Njegov automobil zabio se u kamion i prevrtio. Boniface je objavio fotografije smrskanog automobila, a šteta je procjenjena na čak 200.000 eura. 

Iza Bonifacea je nekoliko teških dana. Prošli je tjedan bio "zatočen" u libijskoj zračnoj luci, gdje je proveo više od 36 sati zajedno s nigerijskom reprezentacijom bez hrane i pića. Nigerija je iz bojkota otkazala utakmicu s Libijom.

Prošle je sezone Boniface zabio 21 gol u 34 utakmice, a ove je zabio sedam golova u 10 utakmica. Prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura, a nije poznato hoće li izbivati s travnjaka zbog prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • alamater 21.10.2024.

    Vi novinari ste stvarno …, zasto nebi prezivija ovo??? Sto je s autom, koda je totalno alipannpo vama. Taj ce za par miseci u Poljskoj ili u nekoj drugoj drzavi ponovo vozit 🤷‍♂️

  • SRAMOTE HRVATA YDZ YAJDUK 21.10.2024.

    sutra ce imat takva 2 doma lova nije problem

  • velečasnik 21.10.2024.

    Pa nece on ko šaban šaulić da se vozi u mazdi 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare