To je to što me zanima!

Kakav gaf NBA lige i Paninija: Na sličicu Bojana Bogdanovića postavili su pogrešnu zastavu

Bogdanović je prije nekoliko dana odigrao prvu utakmicu ove sezone za Pistonse, a NBA liga je u albumu, kojeg je izbacila u suradnji s Paninijem, stavila krivu zastavu pored dugogodišnjeg hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (34) igra svoju desetu sezonu u NBA-u, najboljoj košarkaškoj ligi svijeta koja je u suradnji s poznatim proizvođačem sličica Paninijem izbacila album povodom nove natjecateljske sezone 2023/24.

Panini je godinama zadužen za proizvodnju NBA sličica, a zbirka albuma sastoji se od 514 naljepnica i 100 kartica za razmjenu. Ipak, slavni Panini i NBA liga napravili su grešku u proizvodnji albuma, pa su tako Bogdanoviću, koji je godinama bio vođa hrvatske reprezentacije, stavili krivu zastavu na naljepnicu.

Bogdanovićeva sličica ima broj 59, a Hrvatu su stavili zastavu Bosne i Hercegovine. Podsjetimo, Bogdanović se rodio u Mostaru, ali je odabrao hrvatsku reprezentaciju. 

BABO IS BACK Bogdanović se vratio na NBA parkete, oborio Kukočev rekord i odmah pokazao kakva je klasa PHOENIX JE ISPAO VIDEO Suci su pogurali Lakerse? Pogledajte kontroverznu odluku

Inače, Bogdanović je prije nekoliko dana odigrao prvu utakmicu ove sezone. Zabio je 22 koša za Pistonse, kojima je svakako nedostajao 34-godišnji veteran.

Naime, Detroit je najgora momčad NBA lige s katastrofalnim omjerom od tek dvije pobjede i 17 poraza. Nadaju se kako će im Bogdanović, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac momčadi, pomoći kako bi barem malo popravili taj omjer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sjedimnaklupi 06.12.2023.

    To nije greška

  • korotajo 06.12.2023.

    gdje je tu gaf? Rođenje: 18. travnja 1989. (dob 34 godine), Mostar, BiH

  • 06.12.2023.

    Šta je tu krivo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare