To je to što me zanima!

Kad ne ide, ne ide: Nesretnom Lukakuu poništili su već tri gola, zadnji zbog predugog stopala

Bivši napadač Manchester Uniteda i Intera već je poznat po svojim promašajima u važnim utakmicama, ali mora se priznati da u Njemačkoj nema ni sreće...
Vidi originalni članak

Belgija je pobijedila Rumunjsku 2-0 u drugom kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj, uz golove Tielemansa (2') i De Bruynea (79'). Romelu Lukaku (31) također je zabio u drugom poluvremenu, ali mu je gol poništen zbog zaleđa VAR intervencijom. To mu je već treći poništeni gol na turniru, s obzirom na to da je na isti način ostao bez dva protiv Slovačke u prvom kolu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šaljivci će reći da je samo "autogol" bolji strijelac od "poništenih golova" Lukaku na ovom turniru, s obzirom na to da su u svoju mrežu igrači zabijali pet puta, a Lukakuu su poništena tri gola. Protiv Rumunjske je odlučilo nekoliko centimetara i Lukaku zaista nije imao sreće da je za malo bio u zaleđu.

Nastavak je to lošeg niza napadača Rome na velikim natjecanjima za Belgiju; sjećamo se njegovih promašaja protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru. Belgiji je trebala pobjeda u zadnjem kolu, a Lukaku je promašio četiri-pet sjajnih prilika i "vatreni" su prošli dalje s konačnih 0-0.  Navijači Intera zapamtili su i promašaje protiv Manchester Cityja u finalu Lige prvaka...

Ove je sezone Lukaku nastupio 47 puta za Romu, zabio je 21 gol i četiri puta asistirao. Belgija u zadnjem kolu igra protiv Ukrajine ključnu utakmicu za prolazak skupine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • UGODNI 23.06.2024.

    Vudu gluposti i crne magije u glavi su mu skrenule fokus s nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare