To je to što me zanima!

Kad napada Kalik, a braniš se s Benrahouom, ne možeš ni očekivati dominaciju na Rujevici

Zašto Leko čeka poluvrijeme, zašto odmah ne starta s najboljim igračima pitanje je na koje odgovor zna samo trener Hajduka. Protiv Dinama je iznenadio s Odjidjom, protiv Rijeke Kalikom, i pogriješio...
Vidi originalni članak

Prošlotjednu veliku pobjedu nad Dinamom Hajduk nije potvrdio na gostovanju na Rujevici, Lekina momčad poražena je 1-0 i prepustila je vrh ljestvice Rijeci, koja je sada vodeća s 22 boda, imaju bod više od Hajduka te šest više od Dinama koji ima dvije utakmice manje. Imao je Hajduk i svojih prilika, prije svih vratnicu Melnjaka i opasan šut Sahitija, ali Rijeka je bila s(p)retnija i iskoristila kazneni udarac za minimalnu, ali jako vrijednu pobjedu za smjenu na vrhu ljestvice.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • olovkajezakon 08.10.2023.

    Pitam Gabelića da li mu je teško i dobijem žuti radi vrjeđanja autora. Gdje je tu vrijeđanje? Ništa više nego njegovi članci, koji su nabrijavanje na zamišljenu titulu i u svakom članku podizanje tenzija između navijača.

  • ro kaj 07.10.2023.

    Kada je dolazio Odjidja, nepristrani i neutralan portal je pisao ovako: Hajdukov kapitalac Riječanima je zagorčao život: On je mrcina!, Ravno iz Matrixa: Belgijski veznjak potpisao za Hajduk!, Hajduk dao gas: Bivši belgijski reprezentativac i bek iz Ajaccioa potpisuju. Ovo su samo tri izdvojena članka o njemu a bilo ih je barem 10. Da pukneš od smijeha.

  • {matrix} 07.10.2023.

    5 utakmica 3 poraza, tako igraju prvaci 2023/2024.

Komentiraj...
Vidi sve komentare