To je to što me zanima!

Junak Rijeke zahvalio Bogu nakon pobjede na Poljudu, javio mu se bivši hajdukovac

Rijeka je preokretom slavila protiv Hajduka u derbiju na Poljudu (2-1), a jedan od junaka gostiju bio je sjajni Jorge Obregon koji je zabio fantastičan gol. Nakon utakmice se oglasio na društvenim mrežama, a javio mu se bivši suigrač Tonio Teklić
Vidi originalni članak

Jorge Obregon ove sezone skupljao je mrvice u dresu Rijeke. Nije na njega u početku računao Sergej Jakirović, a baš ni Željko Sopić. Većinom je sjedio na klupi pa se tijekom sitne minutaže koje je dobivao pokušao dokazati. A sinoć je na Poljudu opet ušao s klupe, dobio 45 minuta i za to vrijeme, čini se, osigurao mjesto u prvih 11!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolumbijac je odigrao sjajno u pobjedi Rijeke protiv Hajduka (2-1), a njegov gol za 1-1 u 55. minuti majstorija je kakvu rijetko viđamo na HNL travnjacima. Neki su je usporedili i s golom Livaje protiv Dinama.

Ivan Smolčić izveo je aut i pogodio Obregona koji je prsima primio loptu, otresao se stopera Hajduka i poluškaricama pogodio kroz 'uši' Ivan Lučića koji tu baš ništa nije mogao.

Na krilima tog gola Riječani su se još dodatno razgoropadili pred krcatim Poljudom. U 64. minuti im je poništen gol, ali 11 minuta kasnije Selahi sjajnim golom donosi pobjedu gostima i povratak na čelo HNL-a. 

Da nije Željko Sopić povukao potez početkom drugog dijela i umjesto indisponiranog Franje Ivanovića uveo kolumbijskog napadača, pitanje je bi li Riječani u slavljeničkom tonu otputovali na Kvarner. Otkako je došao u Rijeku u ljeto 2021. godine, Kolumbijac je zapravo uvijek bio pričuvna opcija s klupe. Tako je bilo i ove sezone. Obregon je većinom ulazio s klupe, ali već u sljedećem kolu protiv Istre bi se to moglo promijeniti. U HNL-u je ove sezone u 17 utakmica zabio tri gola.

Trener Rijeke može zahvaliti svome junaku na preokretu, a on zahvaljuje - Bogu.

Obregon se dan nakon velike pobjede oglasio na Instagramu. 

- Hvala ti, Bože - opis je na slavljeničkim fotografijama koje je objavio.

A u komentaru mu se javio i bivši igrač Hajduka Tonio Teklić. 

- Brate, voliš Poljud? - napisao je Teklić, a Obregon je odgovorio:

- Tvoj dom ha-ha-ha.

Njih dvojica zajedno su igrali u Varaždinu u sezoni 2019/2020 kada su u lipnju 2020. srušili Hajduk na Poljudu (3-2). Obregon je godinu kasnije otišao u Rijeku, a Teklić se vratio s posudbe na Poljud. Ipak, priliku nije dobio pa se na koncu razišao s 'bilima' i trajno pojačao Varaždince koje je napustio prošlog ljeta i otišao u Trabzonspor. Sada igra na posudbi u Karagumruku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • orostyle 29.01.2024.

    Priča se da je Brekalu dosta Europe pa je otišao u klubic koji ju nikad ne igra...

  • Fritula 29.01.2024.

    Rijeka zasluženo pobijedila. Hajduk nije odigrao ništa. Velika borba će biti. Dinamo će se posložiti. Samo nek bude pošteno

  • Fritula 29.01.2024.

    Admine zašto nemamo zaštitu i privatnost? Kako se dozvoli pojedincima da kopiraju isti nick i remete rasprave i uljudbenost komunikacije? Ako sam ja Fritula, kako to još netko može biti Fritula? Poradite na tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare