To je to što me zanima!

Joškove neukusne fore iz birtije: 'Nismo brzi zbog gena. Nepalci dolaze, izgubit ćemo i skok-igru'

Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. Francusku neću ni spominjati. A Jeremy Doku u Belgiji? Hoćemo slati djecu u Afriku, umjesto u Irsku, ispalio je Joško Jeličić
Vidi originalni članak

Utakmicom između domaćina Njemačke i Škotske danas počinje Europsko prvenstvo (21 sat). Hrvatska prvu utakmicu igru u subotu protiv Španjolske (18 sati). Sve utakmice prenosi HRT, a među stručnim komentatorima je i Joško Jeličić kojeg je u uvodnoj emisiji u četvrtak malo prebacilo.

- Stalno čitam analize i umoran sam od njih. Nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo jer nam je takva genetika, a nismo bili ni kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. Francusku neću ni spominjati. A Jeremy Doku u Belgiji? Hoćemo slati djecu u Afriku, umjesto u Irsku - ispalio je Joško Jeličić i nastavio:

-  S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400.000 Nepalaca, ovih, onih… Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Xyy 15.06.2024.

    Ajde iskreno, lik nije igrao niti jedno prvenstvo u svom životu i sada dijeli savjete!?!? On je prvi izrod koji je nakon Hajduka došao u Dinamo.Baš čudno da komentatori liga ili prvenstva budu baš oni koji su najmanje "traga" ostavili u Hrvatskoj i/ili u Europi. Aljoša je igrao po HNLu i nešto "sitno" vaani, Carevic vodi Šibenik.....!? Tko tu koga!? HŽV još živi u 1993/1994 kad su došli do polufinala LPa i to je to.... Sad Hajduk gleda kupiti Džeku 38 i Rakitića 37????

  • patak Bubi 14.06.2024.

    I što je čovjek krivo rekao? Nije njega prebacilo već živimo u bolesnom svijetu političke korektnosti gdje je crncu zabranjeno reći da je crn, debelome da je debel a niskome da je nizak.

  • davidovic2 14.06.2024.

    Jela je car

Komentiraj...
Vidi sve komentare