To je to što me zanima!

Joško Jeličić ima novi posao. Vratit će se pred male ekrane...

Joško Jeličić napustio je emisiju HRT-a usred Europskog prvenstva u Njemačkoj, a sada je objavljeno kako ima novi posao, sličan onom koji je obavljao na državnoj televiziji
Vidi originalni članak

Ovog vikenda očekuje nas prvo kolo HNL-a, a MaxSport je najavio pojačanja u stručnom kadru. Joško Jeličić i Hrvoje Vejić pridružit će se voditeljima kao stručni komentatori domaćeg nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jeličića smo ovog ljeta mogli gledati u sličnoj ulozi na HRT-u prilikom prijenosa Europskog prvenstva u Njemačkoj. No, nakon ispadanja Hrvatske s turnira, nakon tek tri odigrane utakmice, povukao se s pozicije.

LJETNI MERCATO Gotov je prijelazni rok u HNL-u: Hajduk prodao dvojicu juniora, Gorica dovela igrača iz Engleske BOLJA KOMUNIKACIJA Novi šef sudaca u HNL-u uveo velike novitete: Suci i treneri imat će sastanak prije utakmice

Jeličić je tada u podcastu "Tribina" rekao da je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Europskog prvenstva na HRT-u. Kao razlog naveo je da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala te smatra da bi, kada bi nastavio svoj posao, to samo bilo “odrađivanje posla“.

Sada je pred njim novi posao, a već 5. kolovoza u 18 sati, nakon odigranog prvog kola, debitirat će u emisiji "Studio HNL" na programu MaxSport 1.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • JurekJuric 01.08.2024.

    Jedino Joško dok komentira pokazuje emocije što mi se sviđa ostali kao da su uškopljeni...

  • DZxxxx 01.08.2024.

    Nakon šta hajduk izgubi 3 tekme otići će isto brzo kao ispuhan sa Max Sporta

  • 31.07.2024.

    Joško je legenda uvjek ga je fino slušati 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare