To je to što me zanima!

Joško 'Demantij' Svaguša ponovno nešto demantira

Umjesto da javnosti pruži informacije, predsjednik Hajduka Svaguša demantira. Demantirao je tako u zadnjih mjesec dana razne napise, transfere...
Vidi originalni članak

Od kad je preuzeo klub ovaj kontroverzni poduzetnik nije naišao na podršku i svaki dan proveden na njegovu čelu mu je sve teži i teži, a sam ne čini ništa da ga olakša. I nije u pitanju samo Torcida i njihovi zahtjevi da što prije odstupi ili da konačno usvoji famozni Kodeks, u pitanju su obični navijači i javnost i novinari... Svaguša se unatoč brojnim, čak i pisanim zahtjevima medija ne oglašava, a jedini vid njegove komunikacije su demantiji koje iz dana u dan niže na jedinom glasilu na kome se s vremena na vrijeme oglašava – na službenom klupskom internet portalu.
Samo u zadnjih mjesec dana Svaguša je tako na Hajdukovu portalu demantirao kako ga je Torcida potjerala sa juniorskog ogleda Hajduka i Dinama, kako ne razmišlja o prodaji Senijada Ibričića, kako je u stvari bio na utakmici sa Osijekom i nije se tukao sa Torcidom u 4 ujutro... Najnoviji u nizu je kako pripreme Hajduka u Španjolskoj ne plaća nepoznati Ruski milijunaš, nego će pripreme biti plaćene isključivo Hajdukovim novcem.
Udarci i dalje pljušte svakodnevno i sa svih strana, neki i debelo ispod pojasa, no Svaguša i dalje demantira. Umjesto da konačno smogne hrabrosti i snage i obrati se javnosti, on i dalje samo demantira napisano.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marba 03.12.2009.

    odlazi iz hajduka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pero 4000 03.12.2009.

    ZA HRVATSKU I ZA HAJDUK BILA VOJSKA TU JE

  • Nizozemac 03.12.2009.

    Al ces najebat od Torcidasa a sto je i najgore BBB-oysi ih podrzavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare