To je to što me zanima!

Josip Šimunić za Max: Nakon Dinama završavam karijeru

Imam još godinu i pol ugovora s Dinamom i tek kad istekne, namjeravam se povući iz nogometa, ispričao je Dinamov branič Joe Šimunić u velikom intervjuu za Max
Vidi originalni članak

Ne pamti kad je imao ovako dug odmor, više od 20 dana Joe Šimunić bio je u Australiji.

- Iako je tamo ljeto, vrijeme je bilo jako loše. Rekli su mi da već 50 godina nije bilo tako loše vrijeme. Ni golf nisam stigao igrati - izjavio je hrvatski reprezentativac.

Tijekom odmora dao je intervju u kojem je navodno najavio kraj karijere nakon Eura.

- To je netko nešto krivo prenio. Imam još godinu i pol ugovora s Dinamom i tek kad istekne, namjeravam se povući iz nogometa.

I ove godine želi s Dinamom igrati u Ligi prvaka, a s reprezentacijom proći skupinu...

- Da bi uspio, ciljevi ti uvijek moraju biti jako visoki - rekao je Šimunić, a više pročitajte u velikom intervjuu za sportski tjednik MAX.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_132308 15.01.2012.

    jo je legenda australskog nogometa.

  • LongliveUSAforever 13.01.2012.

    Dinamo je zadnja stanica svim našim nogometašima pri kraju karijera jer nigdje ne mogu uzeti ove novce sa svojih 35 godina na plecima kao ovdje,,,Bišćan,Prosinečki,Novotny,Pokrivać,Zoran Mamić,,,i još mnogi stariji igraci dolaze natrag da uzmu zadnji miliončić u karijeri:))

  • user_138576 13.01.2012.

    ma Joe je jedan od najboljih igrča u našoj repki, uvijek kad igra igra srcem za hrvatsku, za razliku od nekih mlađih generacija..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare