To je to što me zanima!

Josip Sesar otišao iz Dinama

Imao sam ugovor na godinu plus godinu, ali nismo produžili suradnju. Zahvaljujem svima u klubu na protekloj sezoni u kojoj smo napravili sjajan rezultat, rekao je Sesar
Vidi originalni članak

Hrvatska je bila na korak od Olimpijskih igara u Parizu, ali snove nam je srušila Grčka u Pireju. Naši košarkaši zaputili su se na odmor nakon odličnih predstava na kvalifikacijskom turniru. Sljedeće okupljanje zakazano je u studenome kada nas čekaju utakmice protiv BiH u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, no bez Darija Šarića i Ivice Zupca.

Izbornik Josip Sesar prošle sezone je paralelno vodio reprezentaciju i KK Dinamo, no odlučio je odstupiti s pozicije trenera u klubu s kojim je igrao polufinale prvenstva Hrvatske. 

- Imao sam ugovor na godinu plus godinu, ali nismo produžili suradnju. Zahvaljujem svima u klubu na protekloj sezoni u kojoj smo napravili sjajan rezultat, kako igračima, tako stožeru i ljudima u klubu. Velika hvala i navijačima koji su nas zdušno podržavali - rekao je Sesar za Sportske Novosti.

Zasad je plan da samo vodi reprezentaciju, ali moguće je da se nešto promijeni do početka sezone. Kako god, Dinamo bez Sesara kreće s pripremama za nove izazove, a to su svakako kvalifikacije za Fibin Eurokup. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare