To je to što me zanima!

Još jedna Perišićeva ponoćna objava. Za nju nije trošio riječi

Mnogi zamjeraju Daliću što je u reprezentaciju pozvao i Perišića, igrača koji je evidentno izvan pravog natjecateljskog ritma. 'Perja' se odlučio ograditi od navijačkog puka i onemogućio je komentiranje na mrežama
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) ovih je dana pod budnim okom javnosti nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom i napustio splitski klub samo sedam mjeseci, od kojih je dobar dio proveo rehabilitirajući se od teške ozljede koljena. Unatoč tome što je Perišić daleko od svoje stare forme, a i trenutačno nogometaš bez kluba, trenutačno se priprema s ostalim izabranicima Zlatka Dalića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" u četvrtak (20.45 sati) igraju protiv Portugala u prvoj utakmici Lige nacija, a u nedjelju je (20.45 sati) očekuje susret s Poljskom. Perišić je tim povodom prvi put objavio nešto na svojim društvenim mrežama otkako je napustio Hajduk.

IZBORNIKOVA ODLUKA VIDEO Kako je Dalić objasnio pozivanje Perišića: Upitno je koliko nam može pomoći, ali...

Slavni 'vatreni' nije trošio riječi na objave. Samo je objavio fotografiju s treninga na svoj Instagram profil, a nekoliko ih je podijelio i na Instagram priče. Uz fotografije je objavio tri emotikona, srce, loptu i hrvatsku zastavu.

KAMO ĆE 'VATRENI'? Insajder otkrio Perišićevu želju, navijači zovu klubove: 'Platite!'

Perišić i Hajduk složili su se oko jedne stvari, a to je zabrana komentiranja. Splitski klub onemogućio je svojim navijačima komentiranje na društvenim mrežama, a slično je učinio i Perišić kako bi se zaštitio od negativnih komentara. Tako na njegovu najnoviju objavu mogu komentirati samo korisnici koje Perišić prati na Instagramu.

Perišić je često aktivan na društvenim mrežama u kasnim satima. Oglasio se na Instagramu nakon ponoći i nakon što ga je Gennaro Gattuso izbacio iz Hajdukove momčadi i time praktički završio njegovo razdoblje na Poljudu.

- Danas je važna utakmica i ne pada mi napamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe. Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga - napisao je nakon ponoći.

Mnogi zamjeraju Daliću što je u reprezentaciju pozvao i Perišića, igrača koji je evidentno izvan pravog natjecateljskog ritma. Evo kako je izbornik opravdao svoju odluku...

DANAS OKUPLJANJE Rujan je 'vatrenima' uvijek bio 'čupav', a dočekali smo i igrača bez kluba u reprezentaciji...

- Savez i reprezentacija neće zaboraviti i podrediti što je napravio za reprezentaciju. Moja obveza kao izbornika je da mu pomognemo da se vrati. Ima moju punu podršku, bit će opet nositelj reprezentacije. Razgovarao sam s njim, imam mu obvezu pomoći. Da se što prije vrati u formu, ja neću komentirati što se događalo u klubu, on je jedan od najvećih naših igrača - opravdao se Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mars7 04.09.2024.

    Perisic moze ulazit s klupe

  • mmm.mmm 04.09.2024.

    RAZOČARAO SI KAO ČOVIK A VELIKI IGRAČ SI BIJA

  • Tomislav-81 04.09.2024.

    Perisica ne treba vise zvati on je dao svoje i hvala na tome sad treba Pjacu ubaciti to je nas novi Perisic!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare