To je to što me zanima!

Još jedan bitan član Hajduka potpisao je novi ugovor! 'Igram za najveći klub u Hrvatskoj...'

Ivan Lučić došao je na Poljud na mala vrata i nametnuo se kao prva opcija među vratnicama. Danas je produžio ugovor s Hajdukom...
Vidi originalni članak

Nakon što su potpisali produženje ugovora s Filipom Krovinovićem i Darijom Melnjakom, iz Hajduka su danas izvijestili o još jednom produženju, riječ je o golmanu Ivanu Lučiću, koji je sada ugovorom vezan uz Hajduk sve do ljeta 2026. godine.

TKO SMIJE IGRATI? Utrka s vremenom: Hajduk je uspio dva od tri pojačanja na vrijeme registrirati za Superkup

Lučić je stigao u Hajduk prošle zime iz Istre, nakon ozljede Lovre Kalinića klubu je hitno trebao golman koji će biti u konkurenciji mladom Karlu Sentiću i veteranu Danijelu Subašiću. Krenuo je s klupe, no nakon serije loših rezultata Leko se odlučio za promjenu na golu, Sentića je poslao na klupu, a Lučića na teren. I to se pokazalo kao pun pogodak.

U nešto više od pola sezone branio je 16 puta, od čega čak 11 puta bez primljenog pogotka. Posebno je zanimljivo da u posljednjih osam utakmica prošle sezone nije primio gol. 

- Ma osjećaj je fenomenalan. Prvi put kad sam čuo da imam priliku doći u Hajduk, rekao sam želim to i ništa drugo. Jako mi je drago što smo bili stabilni u posljednjih osam utakmica prošle sezone. Činjenica da nismo primali pogotke nije moja zasluga nego cijele ekipe. Od tih osam utakmica u čak tri suparnici nisu imali upućen udarac u gol. Igram za najveći klub u Hrvatskoj, cilj je opet nešto osvojiti - kazao je Lučić nakon potpisa novog ugovora. 

S Hajdukom je u prošloj sezoni osvojio Kup, a u novoj će već u subotu pokušati osvojiti Superkup u derbiju protiv Dinama. Zadovoljstvo s potpisom novog ugovora iskazao je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Ivan je u naš klub došao u siječnju ove godine u ulozi rezervnog vratara nakon ozljede kapetana Lovre Kalinića. Već nakon šest utakmica drugog dijela sezone Ivan se nametnuo kao prvo vratarsko rješenje te je svojim iskustvom i profesionalizmom na terenu ali isto tako i izvan njega ispunio sva očekivanja koja su bila postavljena njegovim dolaskom. Bio je bitan i standardan član ekipe koja između ostalog osvojila Hrvatski Kup te u posljednjih osam službenih utakmica nije primila zgoditak. Ivan početkom ove sezone ulazi u posljednju godinu ugovora i potpisom novog ugovora pokazujemo njegov značaj za momčad te isto tako povratkom od ozljede kapetana Lovre Kalinića imamo sigurnost na vratarskoj poziciji s dva iskusna pojedinca - kazao je ovom prilikom sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Idi na 24sata

Komentari 52

  • simri 14.07.2023.

    Realno brani za najveći klub u njegovoj karijeri. To što nije branio za Dinamo i Rijeku je njegov problem.

  • 14.07.2023.

    Dinamo je najveći naš klub od samostalnosti,to je realnost,ali mislim da je ipak Hajduk najpraćeniji naš klub,al ok da se vratim na rezervnog golmana Istre,pa i nisi ti baš neko pojačanje po meni za nas,al ok koliko para toliko muzike što bi se reklo.

  • ZG - KAJ 14.07.2023.

    Kak znas da je najveci klub kad nisi nigdje drugdje branil...Da si dosel u Dinamo, drugacije bi govoril...

Komentiraj...
Vidi sve komentare