To je to što me zanima!

Joeu Coleu Milan na godinu nudi samo 3.5 mil. eura...

Nakon što nije produžio ugovor s Chelseaom, Joe Cole postao je tražena roba. Milan je za njega ponudio 11 mil. eura. Ponudu priprema i Inter...
Vidi originalni članak

Joe Cole (29) bivši igrač Chelsea želio bi napustiti Otok iako su za njega interes pokazali i Arsenal i Tottenham. Nakon što je postao slobodan igrač, za engleskog veznjaka 'zagrijao' se i talijanski Milan na preporuku Fabija Capella, piše Corrire Dello Sport. Za dolazak mu je ponuđen trogodišnji ugovor na 11 milijuna eura ili oko 73 tisuće eura tjedno. No to je čak 25 tisuća eura manje nego je na tjedan zarađivao u Chelseaju, dok je Cole očekivao plaću od najmanje 120 tisuća eura tjedno. Saznavši da Englez nije sasvim zadovoljan, i veliki gradski rival Inter s Rafom Benitezom na čelu najavio je skorašnju ponudu kao i Juventus te Lazio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_47232 30.06.2010.

    ako ne zelis toliku plaTu u milanu moZzemo se mijenjaTi a ti mjesto mene zavrsvaj fakultete u ovoj nasoj pokvarenoj drzavi i radi poslove koje ne bi pozelio ni najgorem dusmanu ;)

  • Captain Obvious 30.06.2010.

    to je narod koji gleda nogomet napravio od tog sporta. dok god pratite utakmice njima ce place rasti zato ste vi izravni krivci.

  • alba 30.06.2010.

    Bože moj kuda ovaj svijet ide.Za guranje lopte po travi tolike novce zarađuju a još im je i malo.Da živim sto života ne bi toliko novca vidjela a kamo li zaradila.Taj sport je precjenjen u tolikoj mjeri da je to postalo gadljivo sve se vrti oko love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare