To je to što me zanima!

Joe Sakic, bivša zvijezda NHL-a, čudo je čak i na golf-terenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša NHL zvijezda, Joe Sakic, okušao se novom sportu i posvetio se tako golfu. Sakic, koji vuće hrvatske korijene, pogodio je rupu iz prve i osvojio milijun dolara
Vidi originalni članak

Amerikanci su odavno sve izračunali. Šanse da profesionalni golfer pogodi rupu iz prve iznosi 1:3000, a da to učini amater 1:12.000.

I bivša zvijezda NHL-a hrvatskih korijena Joe Sakic znao je za taj omjer, znao je da je još daleko od 12.000. udarca u amaterskoj karijeri. Uostalom, na turniru za “celebrityje” na jezeru Tahoe to je uspjelo tek trojici amatera. Do nedjelje, odnosno do Sakica, koji u prvi mah i nije shvatio da je pogodio iz prve. Tek kad su mu drugi igrači rekli što je učinio, počeo je ludo slaviti. Čak je u maniri tinejdžera pojurio i prema publici, koju je u trku pozdravljao.

- To je udarac za koji ne vjerujete da ćete ga ikad pogoditi - rekao je Sakic.

Uopće me ne zanima kako je ušla, važno je samo da je ušla Joe Sakic uživa u golfu otkad je u mirovini

I da, nije mogao u bolji trenutak pogoditi iz prve jer je baš ta rupa bila određena za onu na kojoj se može uzeti i dobar džeparac, milijun dolara. 

- Znate što, nikad prije nisam bio ni blizu takvog postignuća i zato mi je posebno drago što sam pogodio u pravi trenutak. Mislim da ne može bolje - istaknuo je Sakic, koji je s hokejašima Colorada osvojio dva puta Stanley Cup.

Ovo se ne može usporediti s osvajanjem naslova u NHL-u, pogodak iz prve donio mu je milijun dolara

Sakic ipak neće biti bogatiji za milijun dolara, no novac ionako njemu nije problem, 500.000 bit će uplaćeno u zakladu za borbu protiv raka kojoj je osnivač jedan od najvećih biciklista svih vremena Lance Armstrong.

Sakic povijesni pogodak slavio s navijačima

1) Velik broj navijača bodrio je Sakica prije njegova povijesnog udarca 

2) Loptica je letjela čak 152 metra prije nego što je ušla u rupu 

3) Pogodak iz prve Sakic je proslavio i s navijačima, koji su ga pozdravili ovacijama

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare