To je to što me zanima!

Jesu li 'pakleni' pokazali dovoljno u prvoj utakmici?

Iako su pobijedili hrvatski rukometaši su protiv Koreje pokazali da put do medalje neće biti lak. Je li neuvjerljiva predstava bila samo slučajnost?
Vidi originalni članak

Sjajna atmosfera, veličina natjecanja i imperativ pobjede očito su malo sputali rukometaše, no najbitnije da smo uspjeli pobijediti. No, igra protiv Južne Koreje nije bila uvjerljiva i izborniku Červaru su rukometaši dali puno razloga za brigu. Hrvatska se uvijek diže kako natjecanje odmiče i u ovako ranoj fazi prvenstva nema razloga za zabrinutost, no činjenica je da igra nije bila na zadovoljavajućem nivou. Radi li se samo o jednoj utakmici ili će naši imati puno više problema na ovom Svjetskom prvenstvu?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mistery 19.01.2009.

    treba agresivnije u napadu i gledat slobodnog igraca,,spora igra puno se misli ....treba brze jace i olucnosti

  • hrvatica_bj 17.01.2009.

    super policajac pusti Linu on je trener nisi ti,valjda on zna što radi a to je i pokazao već godinama,nisu ni naši nepobjedivi i ne možete tako,vi očekujete samo zlato i stavljate veliki pritisak na njih,oni znaju kako rade i što rade,i ja vjerujem u njih..a zlato će samo doći kažem ako ne budete stvarali veliki pritisak na njih,a ono što novine pišu sramota...dajte ljudi budite sretni sa ovime što imamo,budite sretni što smo sve osvojili,a ne pljuvat po njima odmah nkon prve utakmice..dečki sretno dalje..pravi Hrvati uvijek uz vas i u pobjedi i u porazu..

  • praetorian982 17.01.2009.

    Da je bilo dobro nije.. Može li bolje?? Može, ne vjerujem da može gore.. Bili su pod pritiskom, ali na kraju su pobrali bodove i to je važno.. Vjerujem da će dečkima forma rasti kako prvenstvo bude odmicalo i vjerujem da ćemo biti barem u polufinalu.. AJMO HRVATSKA!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare